Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ-Α.Ο.ΣΠΗΛΙΟΥ 2-2

Το Σάββατο στο γήπεδο των Αρμένων βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι απόλαυσαν ένα πολύ καλό παιχνίδι στο οποίο δεν έλειψαν οι συγκινήσεις.Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες καλά στημένες από τους δύο προπονητές.   

Στο 10΄λεπτό ο πολύ καλός και σήμερα Λυκούδης κάνει κάθετη πάσα στον Τσακάλι και αυτός με την σειρά του σεντράρει στον Τζαγκαράκη ο οποίος πλασάρει άουτ.

Στο επόμενο δίλεπτο την μπάλα έχει το Σπήλι με τον πολύ καλό Βελκόφ να σταματάει τις προσπάθειες των Αρμένων.

Στο 15΄λεπτό πάλι ο Λυκούδης πασάρει αριστερά στον Γωνιωτάκη ο οποίος βιάστηκε και σούταρε ψιλά από την εστία του Βογιατζιδάκη.

Στην συνέχεια και στο 16΄λεπτό το Σπήλι επιτίθεται και από δεξιά στην μικρή περιοχή των Αρμένων πλασάρουν και με υπερπροσπάθεια ο Ιταλός τερματοφύλακας Λεονάρντι βγάζει πέφτοντας την μπάλα κόρνερ.

Στα επόμενα λεπτά οι Αρμένοι είχαν την υπεροχή με τον Τζαγκαράκη να βρίσκετε συχνά σε θέση για σουτ και να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 46΄αλλαγή για το Σπήλι μπαίνει ο Κολυβάκης  στην θέση του Βαβουράκη Κ .

Με την σέντρα  σε μια γρήγορη επίθεση με τον Λυκούδη και στο σουτ πάνω στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα ο Βαβουράκησ Γ  σημειώνει αυτογκόλ και γίνετε το 1-0.

Στο 50΄λεπτό αντεπιτίθεται το Σπήλι με τον Αντωνίου αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

Στο 55΄λεπτό από κόρνερ με κεφαλιά ισοφαρίζει πάλι ο επικίνδυνος Αντωνίου 1-1.

Δεν προλαβαίνουν να χαρούν οι παίκτες του Σπηλίου και στο 57΄ λεπτό σε μια αντεπίθεση γρήγορη των Αρμένων με τον Λυκούδη να βρίσκετε μόνος του στη περιοχή κάνει άτσαλη έξοδο ο τερματοφύλακας Βογιατζιδάκης  ανατρέπει των Λυκολύδη και ο Διαιτητής σφυρίζει πέναλτι και κόκκινη κάρτα.

Στο σημείο αυτό  διακόπηκε το παιχνίδι για ένα 5λεπτο  διότι ο τερματοφύλακας του Σπηλίου αντέδρασε πολύ άσχημα έχασε την ψυχραιμία του σπρώχνοντας τον διαιτητή και απειλώντας  τον .

Αλλαγή για το Σπήλι βγαίνει ο αμυντικός Ρουκουνάκης και μπαίνει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Πετρουλάκης

Το πέναλτι χτύπησε ο Τζαγκαράκης και σημείωσε το 2-1,

Στο αμέσως επόμενο λεπτό αφού είχε αποκρούσει μια προσπάθεια επιθετική του Σπηλίου ο τερματοφύλακας Λεονάρντι  δίνει με τα χέρια γρήγορα στον Γωνιωτάκη  εκείνος κάνει το λάθος  και πασάρει στον Βελκόφ ο οποίος σουτάρει αμέσως και σημειώνει το 2-2.

Στο 66΄ λεπτό διπλή αλλαγή για τους Αρμένους περνάει στον αγώνα ο Αντρεϊνι στην θέση του Βογιατζάκη Γ και ο Γασπαράκης στην θέση του Γωνιωτάκη.Με αυτό τον τρόπο αφού το Σπήλι έχει μείνει με 10 παίκτες ο Κωσταράκος προσπαθεί να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

Με απανωτές επιθέσεις προσπαθεί η ομάδα των Αρμένων να βγεί μπροστά και να σημειώσει γκόλ αλλά δεν τα καταφέρνει πότε τα σουτ βγαίνουν άουτ και πότε πάνε στα κάθετα δοκάρια της εστίας του Σπηλίου και συγκεκριμένα από 77΄λεπτό έως το 85΄λεπτό οι Αρμένοι είχαν δύο κάθετα δοκάρια με τον Τζαγκαράκη και τον Αντρεϊνι.

Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ:ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ (πρπονητής)-LEONARDI, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΙΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Α, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ  (65΄ANDREINI), ΤΣΑΚΑΛΙΣ, ΛΥΚΟΥΔΗΣ, ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ (88; LORENZONI),  ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ, ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ (65΄ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ)

Α.Ο.ΣΠΗΛΙΟΥ:ΑΣΠΡΟΜΑΤΗΣ (προπονητής)-ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΑΚΗΣ, ΚΑΣΣΕΛΑΣ, DIMITRIOY, ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ (58΄ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ), VELKOF, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Γ, ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ Κ (46΄ΚΟΛΥΒΑΚΗΣ), ΑΝΤΩΝΙΟΥ (75΄ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ).

103 AOSPHLIOY 191013 LEONARDI 191013  ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΟΦΑ-ΣΠΗΛΙ 191013 ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ 191013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΟι Νέοι του Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ ήταν ασταμάτητοι στο Σπήλι
Επόμενο άρθροΠρωτάθλημα παίδων 1η αγωνιστική Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ PAO SOCCER SCOOLS-ΑΤΣΙΠ.ΠΡΙΝΕ 7-1