Ο.Φ.Αρμένων-Επισκοπή Β 2-0

Χθες η ομάδα μας έκανε την τρίτη συνεχόμενη νίκη αν και όπως το φοβόμουν οι παίκτες μας γι΄άλλη μια φορά μπήκαν χαλαρά στο γήπεδο και χρειάστηκαν 58΄λεπτά για να ανοίξουν το σκορ. 

Χθες αναμετρήθηκαν οι νεαρότερες σε ρόστερ ομάδες που παίρνουν μέρος στην Α κατηγορία Ρεθύμνου,στην δεκαοκτάδα ο προπονητής μας είχε 10 παίκτες γεννηθέντες από 96 και πάνω,το ίδιο και η Επισκοπή είχε 8 παίκτες  γεννηθέντες του 97΄και πάνω.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι και χάρη της εμπειρίας του Λυκούδη και Αντρεϊνι η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-0.

Οι φάσεις του αγώνα:

5΄σούτ του Αντρεϊνι και άουτ

7΄σέντρα από δεξιά του Αντρεϊνι και κεφαλιά από τον Λορεντζόνι άουτ.

8΄αντεπίθεση από δεξιά με τον Γασπαράκη και κόρνερ.

15΄σούτ του Αντρεϊνι και άουτ.

30΄ωραία προσπάθεια από δεξιά με τον Λυκούδη ο οποίος σεντράρει στην μικρή περιοχή και ο Γασπαράκης δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στην εστία της Επισκοπής.

32΄κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή με Αντρεϊνι και άουτ.

33΄ωραία προσπάθεια από τον Γασπαράκη αλλά δεν καταφέρνει να σκοράρει

34΄κόρνερ για την ομάδα μας αλλά δεν καταφέρνουν οι παίκτες μας να το εκμεταλλευτούν.

40΄κεφαλιά για την ομάδα της Επισκοπής και η μπάλα καταλήγει άουτ.

45΄τέλος πρώτου ημιχρόνου  0-0

55΄ωραία προσπάθεια από αριστερά με τον Λορεντζόνι σέντρα και κεφαλιά του Γασπαράκη άουτ.

56΄πλασέ του Γασπαράκη αποκρούει ο τερματοφύλακας και στη επαναφορά ο Τσακάλι  στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.

58΄πάσα του Λυκούδη στα δεξιά στον Γασπαράκη και εκείνος πασάρει στην περιοχή τον Τσακάλι και με ωραίο πλασέ περνάει την μπάλα κάτω από το τερματοφύλακα και γίνετε το 1-0.

65΄κόρνερ για την Επισκοπή όπου η άμυνα  των Αρμένων βγάζει έξω από την περιοχή και  την μπάλα παίρνει ο Αντρεϊνι και γίνετε γρήγορη αντεπίθεση με την μπάλα να πηγαίνει στα πόδια του Γασπαράκη και εκείνος να χάνει την ευκαιρία να σκοράρει.

69΄διαγώνιο σουτ από δεξιά από τον Λορεντζόνι και λίγο άουτ.

75΄ωραίο σούτ του Χριστοδούλου,  αποκρούει ο αμυντικός της Επισκοπής με το χέρι πάνω στην γραμμή,ο διαιτητής δίνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη.Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει ο Λυκούδης ,ευστοχεί και 2-0,

80΄σούτ του Βογιατζάκη αποκρούει ασθενώς ο τερματοφύλακας σε κόρνερ και στην συνέχεια κεφαλιά του Κοσμίδη καταλήγει άουτ.

90΄λήξη αγώνα με νικητή την ομάδα μας με 2-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ: ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ (προπονητής), ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ Γ, ΓΩΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ, ΚΛΕΙΔΗΣ Κ (ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ), ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ, ΛΥΚΟΥΔΗΣ, LORENZONI (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ), ANDREINI (ΚΛΕΙΔΗΣ Π), ΤΣΑΚΑΛΙ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010:A. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (προπονητής) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ,  ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Κ., ΠΑΥΛΑΚΗΣ, ΡΕΙΖΑΚΗΣ, ΤΣΑΝΤΙΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ( ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ Γ.), ΞΥΝΟΜΗΛΑΚΗΣ ( ΓΑΒΑΛΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ, ΣΑΡΡΗΣ, ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ, ΕΝΝΕΑ ( ΣΩΠΑΣΗΣ).

Προηγούμενο άρθροΉττα για τους παίδες της ομάδας μας από τον Αστέρα Ρεθύμνου 2-1.
Επόμενο άρθροΚυριακή 15-12-13 Α.Ο.ΑΡΗΣ-Ο.Φ.Α στο γήπεδο Μισιρίων