Ο Πλατανιάς λιγοψύχησε και ο Αστέρας άντεξε με 10 για 80 λεπτά!

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μένοντας στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 1oo λεπτό!

Δεύτερη απώλεια βαθμών μέσα στα Περιβόλια είχε ο Πλατανιάς μετά την ισοπαλία με την Βέροια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό με το χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη ενώ λίγα λεπτά αργότερα – στο 10′ – ο Αστέρας έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Λισγάρα.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Πλατανιάς δεν το εκμεταλλεύτηκε σε καμία περίπτωση με αποτέλεσμα να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς.

Οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 47′ με τον Μπαράλες ενώ στο δεύτερο ημίχρονο απειλήθηκαν ελάχιστα από τους γηπεδούχους που δεν είχαν τρόπους για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι 11αδες των δύο ομάδων

Πλατανιάς: Γιωργαλλίδης, Σέρα, Ιντζίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Σιώπης, Τέτε, Μπέλιτς, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης

Αστέρας Τρίπολης: Χερνάντες, Τσαμπουρής, Πιπίνης, Γκοΐαν, Λισγάρας, Καράσκο, Ουσέρο, Κοντοές, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Κάφα

1′ Σέντρα στα Περιβόλια

2′ Πέναλτι για τον Πλατανιά με τον Γιακουμάκη να ανατρέπεται από τον Λισγάρα, το εκτελεί ο Ναζλίδης και 1-0!

10′ Me 10 παίκτες στα Περιβόλια ο Αστέρας Τρίπολης καθώς ο Μάνταλος αποβάλει τον Λισγάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

– Ιδανικό ξεκίνημα για τον Πλατανιά που από το πρώτο 10λεπτο όχι μόνο προηγείται αλλά παίζει και με παίκτη παραπάνω και είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για να πάρει τη νίκη.

– Μισή ώρα παιχνιδιού στα Περιβόλια με τον Πλατανιά να έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Παρά την κατοχή της μπάλας, δεν έχει βγάλει φάσεις ωστόσο ενώ αμυντικά δεν απειλείται ιδιαίτερα από τον Αστέρα Τρίπολης

Tέλος ημιχρόνου στα Περιβόλια

47′ Γκολ για τον Αστέρα Τρίπολης! Ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, ο Γεωργαλίδης δεν αντέδρασε σωστά και οι Αρκάδες ισοφαρίζουν σε 1-1!
51′ Ευκαιρία για τον Αστέρα Τρίπολης με το σουτ του Μπαράλες να φεύγει μόλις άουτ!
56′ Μεγάλη στιγμή για τον Πλατανιά με τον Γουνδουλάκη να βγαίνει μόνος απέναντι στον Χερνάντες και να πλασάρει μόλις άουτ!
64′ 
Φάση για τον Πλατανιά με τον Μπέλιτς να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής του Αστέρα και την μπάλα να φεύγει άουτ

– Aλλαγή για τον Πλατανιά με τον Τόρες να παίρνει την θέση του Νίκολα Μπέλιτς που ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου

75′ Moναδική ευκαιρία για τον Πλατανιά με τον Τόρες να βγαίνει μόνος απέναντι στον Χερνάντες και να πλασάρει άουτ!

πηγη: athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Α.Ο.ΣΠΗΛΙΟΥ κέρδισε σε φιλικό τον Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ
Επόμενο άρθροΜε διπλή προπόνηση και στοχοπροσήλωση στο ματς της Δευτέρας