Ο Παναθηναϊκός πλέον στους Αρμένους!

posoccerscool

ofarmenon

Σε μία πολύ σπουδαία συνεργασία προχώρησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΟΦ Αρμένων, διατηρώντας στο Ρέθυμνο Σχολή Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Πλέον η πράσινη Ακαδημία θα στεγάζεται στους Αρμένους, μετά και την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦ Αρμένων.

Στις εγκαταστάσεις των Αρμένων βρέθηκαν προ ημερών εκπρόσωποι του Δικτύου των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προεξέχοντος των Γιώργου και Θάνου Καπουράνη, όπου ανέλυσαν το πλάνο τους σε διοικούντες και προπονητές του ΟΦ Αρμένων. Υπήρξε ταύτιση απόψεων μεταξύ και των δύο πλευρών και όπως γίνεται αντιληπτό δεν ήταν δύσκολο να δώσουν τα χέρια και να πορευτούν μαζί για τα επόμενα χρόνια. Στη συνάντηση βρέθηκαν οι παράγοντες του ΟΦ Αρμένων Γιάννης Κλειδής, Αντώνης Κουμαντάκης,  Β. Πρινιανάκης,  Στέλιος Μπικάκης, Γιώργος Βροντάκης, αλλά και οι προπονητές Γιώργος Κωσταράκος (α’ ομάδας) και Ναπολέων Σκουλούδης (Υπεύθυνος Ακαδημίας Ποδοσφαίρου).

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΟΦ Αρμένων, έχει ως εξής: «Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του O.Φ. Αρμένων αποτελεί πλέον μέλος του διχτύου των Σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Η συμφωνία συνεργασίας με την ακαδημία Ο.Φ. Αρμένων επήλθε μετά από την επίσκεψη του προέδρου των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού  κ. Γιώργου Καπουράνη στο  Ρέθυμνο, όπου οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και συμφώνησαν σε συνεργασία.
Μετά τη διακοπή συνεργασίας της σχολής ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού με τις  ακαδημίες του Κώστα Ανυφαντάκη στο Ρέθυμνο οι άνθρωποι του Ο.Φ. Αρμενων κινήθηκαν αστραπιαία και μεθοδικά και πραγματοποίησαν μια σπουδαία συνεργασία.
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ο.Φ. Αρμένων ιδρύθηκε το 2002 και έχει στο δυναμικό της πάνω από 80 παιδιά ηλικίας από 5 ετών και άνω και χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτή και τη συνεχή ανοδική της πορεία».

 

Προηγούμενο άρθροTemp Gallery
Επόμενο άρθροΠρωταθλήματα Υποδομών ποδ/κής περιόδου 2013-14.