Ο Ο.Φ.Αρμένων σας εύχεται καλές γιορτές

Με τις γιορτές να είναι προ των πυλών, ο Ο.Φ.Αρμένων στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλο τον κόσμο με τις δικές του ευχές. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος μας, κ. Γιώργος Δρουδάκης, ο προπονητής μας, κ. Στέλιος Νικηφόρος και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σπύρος Μαρινάκης, στέλνουν το δικές τους ευχές για τις γιορτές.

Την αρχή έκανε ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα, τόσο στο Ρεθυμιώτικο ποδόσφαιρο, όσο και σε όλον τον κόσμο.« Εύχομαι σε όλο τον κόσμο οι άγιες μέρες που έρχονται να μας φωτίσουν και να μας βάλουν μυαλό για όλα αυτά τα πράγματα που δεν έχουμε κάνει και γι’αυτά που πρόκειται να κάνουμε… Διότι υπάρχουν λυπητερά πράγματα που συμβαίνουν στο Ρεθυμιώτικο ποδόσφαιρο και θα πρέπει εμείς οι παράγοντες να τα εξαλείψουμε και οχι να τα γιγαντώσουμε…. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει αυτή η λάσπη η κουτοπόνηρια και το συνεχίζουν. Θέλω να πιστεύω ότι οι άγιες μέρες που έρχονται, θα μας βάλουν στο σωστό δρόμο για να μπορούμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε από μικρά παιδιά και όχι να φεύγουμε από αυτό που αγαπάμε αηδιασμένοι. Εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλους μας,τους προπονητές , παίκτες, παράγοντες και σε όλο τον κόσμο. Πάντα επιτυχίες και ευτυχία σε ό,τι και να κάνουν».

Στη συνέχεια ο προπονητής μας, Στέλιος Νικηφόρος, έδωσε και αυτός το δικό του μήνυμα ενόψει των εορτών.«Εύχομαι από καρδιάς σε όλο τον κόσμο η γέννηση του Χριστού να προσφέρει στον καθένα από εμάς υγεία και ότι επιθυμεί για τον νέο χρόνο!!!!!!! Στο ποδοσφαιρικό Ρέθυμνο, εύχομαι σε αθλητές, παράγοντες, προπονητές, γυμναστές και φροντιστές ό,τι καλύτερο, να εκπληρώσουν κάθε τους επιθυμία με ειρήνη και αγάπη στο ερασιτεχνικό μας πρωτάθλημα. Ένα πράγμα που το τελευταίο χρονικό διάστημα ξεκινάει να απομακρύνεται και εμένα προσωπικά μου φέρνει μια δυσαρέσκεια……»

Τέλος ο ποδοσφαιριστής μας, Σπύρος Μαρινάκης, ευχήθηκε καλές γιορτές και ειρήνη με αγάπη σε όλο τον κόσμο.«Εύχομαι σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία, τους παράγοντες, τους προέδρους, τους προπονητές και τους παίκτες, καλές ευτυχισμένες γιορτές σε αυτούς και τις οικογένειές τους. Το νέο έτος να φέρει ειρήνη και αγάπη στον αθλητισμό και σε όλο τον κόσμο».

Προηγούμενο άρθροΟ αγώνας με τη Δόξα χάθηκε από νωρίς
Επόμενο άρθροΣυνάντηση την Παρασκευή για το μέλλον του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου