Ο αγώνας με τη Δόξα χάθηκε από νωρίς


Την ήττα με 1-6 γνώρισε η ομάδα μας από τη Δόξα Πλατανέ για τη 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.
Ουσιαστικά ο αγώνας χάθηκε από τα πρώτα 10 λεπτά όπου το σκορ ήταν 0-3. Ο Ο.Φ.Α. μείωσε πριν το ημίχρονο με τον Καργάκη σε 1-3 αλλά το δεύτερο ημίχρονο ανήκε και αυτό στους φιλοξενούμενους όπου πέτυχαν αλλά 3 γκολ.
Μόλις στο 2ο λεπτό ο Βλαχάκης από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Τάκα με πλασέ έκανε το 0-1.Στο 4ο λεπτό Μυρθιανός με δυνατό αριστερό σουτ από τα πλάγια εκτός περιοχής έκανε το 0-2.
Στο 9′ ο Δελήμπασης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-3. Ο .Φ.Α προσπάθησε στο 13′ να πετύχει γκολ, όταν ο Βογιατζάκης προσπάθησε να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο αλλά δεν βρήκε καλά τη μπάλα. Στο 36′ το γκολ ήρθε τελικά όταν ο Τσαγλιώτης έδωσε την πάσα στον Καργάκη και εκείνος με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-3.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά, αφού η Δόξα πέτυχε κιαλλο γκολ. Συγκεκριμένα στο 52′ το Βλαχάκης με ατομική ενέργεια έγραψε το 1-4. Ο Σπυριδάκης έγραψε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ στο 74′ μετά από ασίστ του Τάκα, ενώ στο 89′ ο Σπυριδάκης έβγαλε την ασίστ και ο Βλαχάκης έκανε το τελικό 1-6.

Προηγούμενο άρθροΓια το καλύτερο αποτέλεσμα αύριο με τη Δόξα Πλατανέ
Επόμενο άρθροΟ Ο.Φ.Αρμένων σας εύχεται καλές γιορτές