ΟΠΕΡ: Συνεχίζει με Φεντότοβα στις Υποδομές

Στο Ρέθυμνο θα συνεχίσει να βρίσκεται η Ιρίνα Φεντότοβα και την επόμενη σεζόν, με τον ΟΠΕ Ρεθύμνου να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας τους, ως υπεύθυνη των τμημάτων Υποδομών της ομάδας.

Βέβαια, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η αγαπημένη «Ήρα» των Ρεθυμνιωτών φιλάθλων συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της και στην γυναικεία ομάδα, προσφέροντας τις πολύτιμες εμπειρίες της σε μια άκρως ξεχωριστή χρονιά με την συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το σίγουρο πάντως είναι πως η Ιρίνα Φεντότοβα θα συνεχίσει να μαθαίνει τα μυστικά του βόλεϊ τα μικρά αγόρια και κορίτσια του Ρεθύμνου, δουλεύοντας για το μέλλον του αθλήματος.

«Το Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.Ρ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την συνέχιση τις συνεργασία του με την Φεντότοβα Ήρα, υπεύθυνη των υποδομών του σωματείου μας. Πιστεύουμε ότι η πολύχρονη προσφορά και η εμπειρία της στο άθλημα, η διάθεση και η αγάπη της για το Ρέθυμνο, δημιουργούν την ευκαιρία για τα νέα αγόρια και κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ, για την σωστή και ποιοτική τους εκμάθηση», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΠΕ Ρεθύμνου.

ΠΗΓΗ: http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΦιλικό με άρωμα Σούπερ Λιγκ για τον Πλατανιά
Επόμενο άρθροΤο… πράσινο και οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν κλέψει την παράσταση!