ΟΠΕΡ: Με την αρχηγό στα ευρωπαϊκά σαλόνια!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό του Μάγδα Δραμιτινού ανακοίνωσε χθες ο ΟΠΕ Ρεθύμνου, η οποία θα ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Η ευρωπαϊκή πρόκληση δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη, την για χρόνια αρχηγό του ΟΠΕΡ, που επίσης θα αποτελεί μέλος της ομάδας που την έχει αναδείξει. «Το Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.Ρ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας του για ακόμα ένα χρόνο με την αθλήτρια Δραμιτινού Μάγδα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Η Δραμιτινού είναι η 7η παίκτρια που ανανεώνει και φέτος για τον ΟΠΕΡ, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον βασικό κορμό της. Την αρχή έκαναν οι Νικολέτα Τουρλίτη, Ελένη Σμπυράκη, Σοφία Χατζοπούλου, Αθηνά Ροδινού, Νίνα Κατερίνη και Φίφη Σαπαρέφσκα. Πλέον, στον ΟΠΕΡ έχουν ανοικτά τα θέματα παραμονής των Γιούλη Παρασκάκη και Πάολα Κορτέζ, ενώ θυμίζουμε πως παρελθόν από την ομάδα ως γνωστόν αποτελούν οι Αθηνά Δηλαβέρη και Άννα Σαλούστρου.

Από την εξέλιξη των περιπτώσεων των Παρασκάκη και Κορτέζ, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό οι επόμενες κινήσεις που θα κάνει ο σύλλογος για την ενίσχυση του σε καίριες θέσεις, τόσο ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Α1, όσο και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του.

ΠΗΓΗ: http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΨηλά τα κορίτσια του Ρεθύμνου
Επόμενο άρθροΜόνος του και… όλοι τους!