ΟΙ ΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΝΙ EURO 2013

ΟΙ ΑΡΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΙΝΙ EURO 2013

 

Είναι μεγάλη τιμή για το Νομό μας αλλά και το ποδόσφαιρο γενικότερα ότι απο 10-13 Οκτωβρίου στην πόλη μας θα διεξαχθεί το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα  mini football.   

Θα λάβουν μέρος 24 χώρες με 500 αθλητές και θα γίνονται κάθε μέρα αγώνες απο τις 21:00 έως τις 23:00.

Οι Ακαδημίες μας αλλά και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ στηρίζουν την ωραία αυτή εκδήλωση όπου η καρδιά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου χτυπά στο Ρέθυμνο και δηλώνουμε ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

 

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Με αίσθημα ευθύνης ενημερώνουμε την φίλαθλη κοινή γνώμη ότι ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2013-2014.

Σύμφωνα με τον Κ.Α.Π (άρθρο 19 παρ.3γ) αλλά και με την προκήρυξη πρωταθλημάτων επιτρέπεται να συμμετέχουν σε κάθε αγώνα έως και 4 κοινοτικοί ποδοσφαιριστές η δύο αλλοδαποί και δύο κοινοτικοί (όχι 4 αλλοδαποί).

Επειδή μας αρέσει η νομιμότητα αποκτήσαμε τρείς(3) κοινοτικούς συνδιάζοντας τη φιλοσοφία μας ΝΕΙΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ αυτοί είναι:MARKOS FERNANDO ANDREINI,VALENTINO LEONARDI,LORENZONI PRINCIPE επίσης αποκτήσαμε και τους έμπειρους Έλληνες ΤΑΣΟ ΛΥΚΟΥΔΗ,ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ.

 

ΦΕΤΟΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ 6 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

Κάθε χρόνο ανεβαίνουν αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες της ομάδας μας,στο ρόστερ υπάρχουν 13 παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές,6 απο αυτούς ανέβηκαν φέτος.

Πίσω από την ΑΝΔΡΙΚΗ ομάδα υπάρχουν σοβαρές και οργανωμένες ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ με τα παρακάτω τμήματα:

  • BAMBINI γεννηθέντες το 2008
  • PROJUNIOR γεννηθέντες 2006-2007
  • JUNIOR γεννηθέντες 2004-2005
  • ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ γεννηθέντες 2002-2003
  • ΠΑΙΔΕΣ γεννηθέντες 2000-2001
  • ΝΕΟΙ γεννηθέντες 1998-1999

Όλες οι προπονήσεις διεξάγονται κάτω απο την εποπτεία του προπονητή της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ όπου σιγά σιγά αλλά σταθερά ανεβαίνουν σε αυτήν.

Τα παιδιά εκπαιδεύτηκαν τόσο για να κοινωνικοποιηθούν και να γίνουν σωστά άτομα στην κοινωνία αλλά και καλοί ποδοσφαιριστές .

Γι αυτό η εγγραφή των παιδιών σας στις ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ του Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ σημαίνει ότι θα γίνουν σωστά άτομα στην κοινωνία,θα κοινωνικοποιηθούν για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές που θα αντιμετωπίσουν.

Η Διοίκηση του Ο.Φ.Α σας καλεί να επισκεφθείτε το site της ομάδας www.ofarmenon.gr όπου μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα του Σωματείου μας και όχι μόνο.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ Α.Ο.ΨΗΛΟΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

 

Η Διοίκηση του Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ νοιώθει  την υποχρέωση να ευχαριστήσει το Σωματείο του Α.Ο.ΨΗΛΟΡΙΤΗ για την φιλοξενία στον αγώνα της 6-10-13 και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε.

Προηγούμενο άρθρο“Βούλιαξε” το Ρέθυμνο στην πρεμιέρα του miniEURO 2013!
Επόμενο άρθροΕΠΙΚΗ ανατροπή και πρόκριση για την Ελληνική ομάδα στο miniEURO 2013!