Οι Αρμένοι γέμισαν από παιδιά.

Ένα από τα πιο άρτια τουρνουά των τελευταίων ετών, με τη συμμετοχή τριών σωματείων του Ρεθύμνου (ΟΦ Αρμένων, Αστέρα, Ρέθυμνο ΠΣ – Επισκοπής) και δύο κυπριακών (GCS School και Νέοι Παρεκκλησιάς), ολοκληρώθηκε στο γήπεδο Αρμένων. Η διεθνής παρουσία ομάδων και η ταυτόχρονη αποκόμιση τεράστιων εμπειριών για τα παιδιά συμμετέχοντας σε δύο κατηγορίες (προπαίδες και παίδες) ήταν μοναδική. Σημαντική ήταν επίσης και η παρουσία του κόσμου, όπου για 4 συναπτές μέρες, στήριξε τα παιδιά και τις προσπάθειές τους.
Τα 5 συμμετέχοντα σωματεία, ο διοργανωτής ΟΦ Αρμένων, Αστέρα, Ρέθυμνο ΠΣ – Επισκοπής, Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς και GCS School, απέδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο με τους παράγοντες και τους ανθρώπους που τα στελεχώνουν, να δηλώνουν ότι επιθυμούν ένα δεύτερο πασχαλινό τουρνουά στην επόμενη χρονιά.
Πρώτη ομάδα του τουρνουά στους παίδες ήταν, η Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς και 2η, αυτή του Ρέθυμνο ΠΣ – Επισκοπή. Η κυπριακή ομάδα, έδειξε ότι είναι ένα σκαλοπάτι πάνω απ’ όλους. Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν πολύ μεγάλη σημασία στη διοργάνωση εξ ου και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί τους στο τέλος. Ενδεικτικό της δέουσας προσοχής τους στα τουρνουά εκτός της Κύπρου είναι το γεγονός ότι δίπλα στο συγκεκριμένο σύνολο, στεκόταν ο κ. Ανδρέας Σκαμπίλης, ο άνθρωπος που πήρε την ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα της Κύπρου και την ανέβασε στην Β’ Εθνική.
Παράλληλα, ο προπονητής του GCS School, Γρηγόρης Πλατής, είναι ο άνθρωπος εκείνος που αποτελεί τον υπεύθυνο προγραμμάτων προπονητικής του ΑΠΟΕΛ της ομάδας που βρέθηκε στο Champions League πριν από δύο χρόνια.
Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του ΟΦ Αρμένων στους παίδες, αγωνίστηκε με παίκτες μικρότερους, δηλαδή γεννημένους το 2003-04 και 05 αφού τα παιδιά της εν λόγω ηλικίας, απουσίαζαν στο τουρνουά στο Λιτόχωρο με προπονητή τονΠαντελή Κατικά.
Παρακάτω βλέπετε αναλυτικά τις κατατάξεις:
Προπαίδες 2001-02
1.      G.C. S. School
2.      Ρέθυμνο ΠΣ – Επισκοπή
3.      Αστέρας Ρεθύμνου
4.      Ο.Φ. Αρμένων
Παίδες 1999-00
1.      Ένωση Νέων Παρεκκλησιάς
2.      Ρέθυμνο ΠΣ – Επισκοπή
3.      G.C.S. School
4.      Αστέρας Ρεθύμνου
Κωσταράκος: «Το τουρνουά μας γέμισε με υπερηφάνεια και ευθύνη για του χρόνου»
Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος κι ακαδημιών ΟΦ Αρμένων Γιώργος Κωσταράκος, είχε να πει δυο λόγια για όλους εκείνους που συνεργάστηκαν προκειμένου να έλθει σε πέρας το διεθνές ποδοσφαιρικό αυτό τουρνουά. «Η διοργάνωση γνώρισε απόλυτη επιτυχία. Το πιο μεγάλο δώρο ήταν η αποδοχή των αδελφών Κυπρίων, οι οποίοι είχαν να λένε τα καλύτερα κι αυτό δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με υπερηφάνεια αλλά και ευθύνη για την επόμενη σεζόν. Χαρήκαμε πολύ γιατί, άπαντες έμειναν ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία και την τέλεση των αγώνων.
Είχαμε 150 παιδιά που καθημερινά για τέσσερις μέρες, γέμισαν το γήπεδο με νιάτα και όρεξη για ποδόσφαιρο.
Πλέον, μπορώ να πω ότι, έχουμε την ικανότητα να δημιουργήσουμε ένα ακόμη πιο μεγάλο τουρνουά.
Προσωπικά ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΠΣΡ κ. Ιωάννη Κουνδουράκη αλλά και το υπόλοιπο συμβούλιο για την παρουσία και την συμπαράσταση στο διεθνές τουρνουά. Ιδιαίτερη αναφορά χρήζει η προσφορά του ΣΔΠΡ και δη αυτή του προέδρου και αρχιδιαιτητή κ. Κυριάκου Δελήμπαση, καθώς και η αλάνθαστη συμπεριφορά και στάση των διαιτητών σ’ όλους τους αγώνες. Συγχαρητήρια στον διαιτητή κ. Κώστα Καλυβιανάκη που την τελευταία ημέρα του τουρνουά, την ημέρα των τελικών, από την αρχή ως το τέλος, έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για τη σωστή διεξαγωγή – διεκπεραίωση των αγώνων με αποκορύφωμα την υψηλού επιπέδου διαιτησία του στον μεγάλο τελικό που έκλεισε και τη βραδιά.
Ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες του ΟΦ Αρμένων που αγόγγυστα βοήθησαν όλες αυτές τις ημέρες καθώς, έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για την ομαλή λειτουργία των αγώνων με πρωτοστάτες τους κ.κ. Στέλιο Μπκάκη, Αντώνη Κουμαντάκη, Βαγγέλη Πρινιανάκη και Κώστα Χριστοδούλου. Ευχαριστούμε επίσης και τον Τάσο Λυκούδη – άνθρωπο – ποδοσφαιριστή – προπονητή, που πραγματικά με την παρουσία του κοσμεί το ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Τέλος έχω να πω ότι, η συνεργασία με τους υπόλοιπους προπονητές του τουρνουά ήταν άψογη όπως και με τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντές τους. Φυσικά ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και τον κ. Χατζηκακό».
Προηγούμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΥΠΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ!!!
Επόμενο άρθροΟι Νέοι άφησαν καλές εντυπώσεις στο Πασχαλινό τουρνουά του Λιτόχωρου.