Ξεκίνησε με ισοπαλία τα πλέι άουτ με πολλά παράπονα για τη διαιτησία

Τον πρώτο του βαθμό στα πλέι άουτ πανηγύρισε η ομάδα μας σήμερα στο Μελιδόνι κόντρα στον Τάλως με 1-1 για την 1η αγωνιστή των πλέι άουτ.

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα μας έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Αγαλιώτη, ο οποίος είχε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα είχε κακή διαιτησία και ειδικά στη φάση του 75ο λεπτού όπου ο αμυντικός σε κόρνερ το οποίο εκτελέστηκε από τον Καργάκη, κράτησε καθαρά μέσα στην περιοχή τον Σήφη Κολυβάκη αλλά ο “άρχοντας” της αναμέτρησης δεν συγκινήθηκε και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό μέρος από το 1ο μέρος είχαμε την υπέροχη και χάσαμε ευκαιρίες με τους Καργάκη, Δραμιτινό και Κολυβάκη Σήφη αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Αυτό ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο όπου ήρθε επιτέλους το πολυπόθητο γκολ με σουτ του Καργάκη στο 62ο λεπτό με σουτ που έκανε το 0-1 μετά από ασίστ του Ξηρά.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70′ η μπάλα πήγε στον Αντώνη Λαδιανό μέσα στην περιοχή, εκείνος έκανε το σουτ, ο Κολυβάκης απέκρουσε αρχικά αλλά η άμυνα μας δεν έδιωξε τη μπάλα με αποτέλεσμα ο ίδιος παίκτης να κάνει το τελικό 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια με την ομάδα μας να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στα πλέι άουτ, κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα.

Ο.Φ.Α.( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε., Τσαγλιώτης, Κολυβάκης Ν., Γεωργανός, Βογιατζάκης Γ., Ρανσόου, Γασπαράκης Π., Κολυβάκης Ι., Δραμιτινός(75′ Τάρε Μ.), Ξηράς, Καργάκης,

Προηγούμενο άρθροΞανά στο Μελιδόνι για την αρχή των πλέι άουτ
Επόμενο άρθροΜια κακή παρένθεση