Μια κακή παρένθεση

Ως μια κακή παρένθεση μπορεί να χαρακτηριστεί το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Γερανίου για τη 2η αγωνιστική των Πλέι- Αουτ, αφού η ομάδα μας βρέθηκε σε κακό βράδυ και γνώρισε την ήττα με 1-4.

Και αυτό γιατί το τελευταίο διάστημα ο Ο.Φ.Α είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, ασχέτως αν από κάποιες από αυτές δεν συνοδεύτηκε και με το θετικό αποτέλεσμα.

Στον αγώνα του Σαββάτου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν από τον αρχή πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 0-3 στο 27ο λεπτό με τα γκολ των Χαϊτίδη και του Ραφαήλ Αποστολάκης που πέτυχε δύο γκολ.

Η ομάδα μας μείωσε στο 38’ με το αυτογκόλ Ελ. Σηφακάκη. Στη συνέχεια είχαμε δοκάρι με τον Π. Γασπαράκη (42’) σε μια φάση που αν γινόταν γκολ ίσως να βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι, ενώ σε μια φάση αργότερα στο 45′ πάλι με τον ίδιο παίκτη ο διαιτητής αρνήθηκε να υποδείξει το σημείο του πέναλτι. Το τελικό 1-4 έγινε στο 77ο λεπτό από τον Σαββάκη.

Επόμενη αναμέτρηση είναι εκτός έδρας στα Ρούστικα κόντρα στη Φλόγα.

Ο.Φ.Α.( Κωσταράκος): Κολυβάκης Ε., Γεωργανός, Κολυβάκης Ν., Γασπαράκης Γ., Μοσχονάς, Ρανσόου, Γασπαράκης Π., Κολυβάκης Ι., Τάρε Μ.( 73′ Πατσάκης), Καργάκης, Βογιατζάκης Γ.(86′ Κοσμίδης)

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε με ισοπαλία τα πλέι άουτ με πολλά παράπονα για τη διαιτησία
Επόμενο άρθροΓια τη νίκη στα Ρούστικα