Ξεκίνησε επίσημα η προετοιμασία του Κισσαμικού

Σε αυτήν συμμετείχαν συνολικά 27 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί υπό δοκιμή.

Ποδαρικό στην νέα χρονιά έκαναν χθες, Δευτέρα, οι παίκτες του Κισσαμικού αφού ξεκίνησε επίσημα η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα τον βρει για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της νέας Γ” Εθνικής.

Η πρώτη προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Σε αυτήν συμμετείχαν συνολικά 27 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί υπό δοκιμή αλλά και παίκτες από την ομάδα Παίδων του Κισσαμικού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταχθούν στην προετοιμασία και τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα Ngwem, Kean και Ψυχουντάκης.

  • Eπίσης, ο Κισσαμικός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τους προπονητές και παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα:

“Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ευχαριστεί τους προπονητές Χρήστο Παπαδογιάννη και Νίκο Πασβάντη για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας τους.

Επίσης ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Βαρουξάκη, Κώστα Γκολέμη, Γιάννη Δρακάκη, Γιώργο Δαμανάκη, Αλέξανδρο Κουρινάκη, Μάρκο Λιονάκη, Νίκο Μουρκάκη, Κώστα Παπαθανασίου, Γιάννη Περδικάκη και Λευτέρη Ρουσσάκη για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους”.

ΠΗΓΗ: http://www.athleticradio.gr

Προηγούμενο άρθροΑΟΧ: Πρώτη με Πότσι και παλμό στα Περιβόλια!
Επόμενο άρθροΣτον Ερμή Ζωνιανών ο Μπέρκης!