Ξεκίνημα με νίκη και στο Πρωτάθλημα θέλει ο ΟΦΑ αύριο με Φοίνικα (16:30)

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν’ όψει της αναμέτρησης με τον Φοίνικα στο γήπεδο Αρμένων αύριο το απόγευμα για την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΡ με στόχο την νίκη συνεχίζοντας τα θετικά αποτελέσματα του Κυπέλλου.

Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου την Τετάρτη απέναντι στα Γεράκια οι “κόκκινοι” πραγματοποίησαν δύο πολύ δυνατές προπονήσεις τις επόμενες μέρες ενώ σήμερα απόλαυσαν το ρεπό τους ώστε να αποφορτιστούν από μια δύσκολη εβδομάδα και να είναι συγκεντρωμένοι για την νίκη.

Η ψυχολογία πάντως είναι ανεβασμένη μετά και τις γεμάτες εμφανίσεις στα ματς του Κυπέλλου όπου με τις δύο νίκες ουσιαστικά έχει προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ότι κι αν συμβεί στις αναμετρήσεις που εκκρεμούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι απόντες θα είναι ο Γιώργος Γασπαράκης θα εκτίσει την 2η από τις 3 αγωνιστικές λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον Ψηλορείτη, ενώ και ο Κοσμίδης αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε μερικές μέρες. Φυσικά εκτός έχουν τεθεί λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και οι Κριτσιώτης, Λεονάρντο και Πολιτάκης. Όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του τεχνικού του ΟΦΑ Μιχάλη Τριχάκη για την αυριανή αναμέτρηση με τους “πράσινους” του Γιώργου Κωσταράκου.

 

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΜε το …αριστερό ο ΟΦΑ στο Πρωτάθλημα ήττα από τον Φοίνικα (0-4)