Με το …αριστερό ο ΟΦΑ στο Πρωτάθλημα ήττα από τον Φοίνικα (0-4)

Φανερά μουδιασμένος ο ΟΦΑ στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Φοίνικα γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Αγιοβασιλιώτικη ομάδα και πλέον στρέφει το βλέμμα του στην συνέχεια της Α’ ΕΠΣΡ όπου θα αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή τα Λιβάδια εκτός έδρας.

Ο Φοίνικας ήταν πιο ουσιαστικός από την αρχή της αναμέτρησης και κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς στο 15′ μετά από γύρισμα του Μέτα και πλασέ του Λογιάκη. Η ομάδα μας έψαξε την ισοφάριση αλλά από το φάουλ του Μάνσε στο 20′ ο Τάρε με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παλιεράκη. Λίγο αργότερα στο 34′ ο Μάνσε εκτέλεσε φάουλ με τον έμπειρο τερματοφύλακα να μπλοκάρει ενώ στο 40′ ο Τσόλας επιχείρησε την πάσα στον κενό χώρο αλλά ο Κουταλάς δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Στο 42′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για δεύτερη φορά μετά από γύρισμα του Φραγκιαδάκη και πλασέ του Φράνκο Μούτσο για το 0-2 σε μια φάση πάντως που η ομάδα μας αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω τραυματισμού του Βαβουράκη ο οποίος με την έναρξη του δευτέρου μέρους αντικαταστάθηκε από τον Γεωργιουδάκη καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει. Με την εκπνοή του πρώτου μέρους ο Κουταλάς κέρδισε τις κόντρες και βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Φοίνικας ανέβασε τον δείκτη του σκορ όταν από κόρνερ του Μέτα ο Παπαδογιάννης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-3. Οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως η σέντρα σουτ του Κολυβάκη στο 50′ και το ψηλοκρεμαστό σουτ του Γεωργιουδάκη στο 51′ δεν βρήκαν στόχο. Ακολούθησαν το φάουλ του Μάνσε στο 61′ και η κεφαλιά του Τσόλα από το κόρνερ του Γεωργιουδάκη στο 63′ χωρίς αποτέλεσμα ενώ στο 65′ από κόρνερ του Μαστρογιαννάκη ο Μέτα με πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σημείωσε το 0-4.

Οι “κόκκινοι” απείλησαν στο 67′ με το πλασέ του Κουταλά να περνάει άουτ ενώ στο 86′ ο Τσόλας με όμορφη ατομική προσπάθεια και πλασέ λίγο έλειψε να σκοράρει με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικούς και να καταλήγει κόρνερ. Τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας στο 89′ από το φάουλ του Γεωργιουδάκη ο Τσόλας κέρδισε τις κόντρες αλλά το πλασέ πέρασε δίπλα από την εστία του Φοίνικα.

Πλέον ακολουθεί ένα παιχνίδι σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για την ομάδα μας αυτή των Λιβαδίων με την ομάδα μας όμως να πηγαίνει εκεί την επόμενη Κυριακή αποφασισμένη για το πρώτο διπλό και τους πρώτους βαθμούς και στο πρωτάθλημα.

Κωσταράκος: “Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και θέλουμε να ανταποδώσουμε στο ματς του β’ γύρου”

Ο τεχνικός του Φοίνικα Γιώργος Κωσταράκος σε σύντομη δήλωση μετά το τέλος του παιχνιδιού ανέφερε:

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΟΦ Αρμένων για την άψογη φιλοξενία και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στην αναμέτρηση του β’ γύρου”.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Τσαπόκου (24′ Τσόλας), Νιολάκης, Καραλής, Σκουλούδης (24′ Κουταλάς), Εμιλιάνο, Βαβουράκης (46′ Γεωργιουδάκης), Βογιατζάκης, Τάρε (75′ Καλησπεράκης), Μάνσε, Ν. Κολυβάκης.

Φοίνικας (Γιώργος Κωσταράκος): Παλιεράκης, Δριδάκης, Κουλάφι, Ε. Παπαδογιάννης, Μυλωνάκης, Ι. Παπαδογιάννης (54′ Αγγελόπουλος), Λαρεντζάκης (54′ Ε. Μαστρογιαννάκης), Φραγκιαδάκης (75′ Στριλιγκάς), Λογιάκης (87′ Αγγελόπουλος), Μούτσο, Μέτα (87′ Γυπαράκης).

Προηγούμενο άρθροΞεκίνημα με νίκη και στο Πρωτάθλημα θέλει ο ΟΦΑ αύριο με Φοίνικα (16:30)
Επόμενο άρθροΟι βαθμολογίες σε όλους του ομίλους του Κυπέλλου Ρεθύμνου