Ν. Σκουλούδης: “Συγκινητικές στιγμές εύχομαι να υπάρξει συνέχεια”.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών Ναπολέων Σκουλούδης σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ofarmenon.gr αναφορικά με την εκδήλωση της περασμένης Τρίτης αφού ευχαρίστησε τους παίκτες αλλά και τις ομάδες που τους έδωσαν την άδεια για να συμμετέχουν ευχήθηκε να επαναληφθεί και του χρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=iDs26MSrJVU

Γ. Δρουδάκης: “Ικανοποιημένος από την εκδήλωση, στόχος να γίνει θεσμός”.

Ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια και την συμμετοχή παρά το γεγονός ότι υπήρχε μικρό χρονικό περιθώριο στην προετοιμασία της εκδήλωσης, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα του ofarmenon.gr ο Πρόεδρος του ΟΦΑ Γιώργος Δρουδάκης. Παράλληλα ευχήθηκε να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια πιο οργανωμένα ώστε να δώσουν το παρών ακόμη περισσότερα παιδιά ενώ ευχαρίστησε και όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση”.

https://www.youtube.com/watch?v=KhXnI1o0f84

Ε. Κολυβάκης:”Πολύ όμορφη πρωτοβουλία, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές.”

Ο Νώντας Κολυβάκης από την μεριά του ανέφερε ότι ήταν πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι συναντήθηκε με αρκετούς παίκτες κάποιους από τους οποίους είχα να τους δω πολύ καιρό και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που το οργάνωσαν και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο”.

https://www.youtube.com/watch?v=Gva1o4ell34

Β. Τσόλας:”Πολύ όμορφη εμπειρία, χάρηκα πολύ που είδα παλιούς συμπαίκτες”.

Ο Βασίλης Τσόλας σημείωσε ότι ήταν πολύ χαρούμενος που συνάντησε φίλους με τους οποίους θυμήθηκαν πως ήταν μικρότεροι και πόσο έχουν αλλάξει με το πέρασμα του χρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=JS3flHnZPew

Προηγούμενο άρθροΑνυφαντάκης: “Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία”
Επόμενο άρθροΑνεβασμένος στο β’ μέρος ο ΟΦΑ στην φιλική ήττα στο Πέραμα (3-1)