Ανεβασμένος στο β’ μέρος ο ΟΦΑ στην φιλική ήττα στο Πέραμα (3-1)

Αρκετά βελτιωμένος για ένα ημίχρονο τουλάχιστον (το δεύτερο) παρουσιάστηκε ο ελλιπής (χωρίς τους Ε. Κολυβάκη, Αποστολάκη, Ν. Κολυβάκη, Κοσμίδη, Πενθερουδάκη, Γεωργιουδάκη, Βασαδάκη, Κτιστάκη, Γαλερό και τους στρατεύσιμους Πολιτάκη, Κριτσιώτη και Λεονάρντο) για ακόμη ένα ματς ΟΦ Αρμένων στο γήπεδο Περάματος κόντρα στον τοπικό Αστέρα γνωρίζοντας την φιλική ήττα από τους Μυλοποταμίτες με 3-1. Σκόρερ της ομάδας μας ο Τσόλας από την άσπρη βούλα με τον ίδιο να χάνει ευκαιρία προς το τέλος του ματς και πάλι με πέναλτι να μειώσει κι άλλο.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας εμφανίστηκε νωθρή και μουδιασμένη χωρίς να καταφέρνει να δημιουργεί κάποια σημαντική φάση στα αντίπαλα καρέ με εξαίρεση μια εκτέλεση φάουλ του Εμιλιάνο και ένα πλασέ του Μάνσε που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον γκολκίπερ των γηπεδούχων. Ακόμη κι έτσι όμως μέχρι το 30′ οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν χωρίς ιδιαίτερη πίεση το 0-0.

Στο 32′ από ο Μενιουδάκης στο βολέ που έκανε δεν υπολόγισε καλά στέλνοντας την μπάλα στον χώρο μερικά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Μουντάκη να κερδίζει τη μπάλα και να αιφνιδιάζει τους αμυντικούς οι οποίοι δεν κατάφεραν να τον ανακόψουν πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα από λάθος στη μεσαία γραμμή ο Ζαχαριουδάκης σέντραρε με τον Μ. Σπανουδάκη να πλασάρει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι στη συνέχεια τον Μενιουδάκη να διώχνει αλλά τον έμπειρο επιθετικό να παίρνει το “ριμπάουντ” και να σκοράρει για το 2-0. Στο 40′ ο Ν. Στεφανάκης κέρδισε τις κόντρες και με δυνατό σουτ σημείωσε το 3-0.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη μπήκαν πιο δυνατά και ανέβασαν ρυθμό ενώ έφτασαν σε 2-3 περιπτώσεις πολύ κοντά στη μείωση του σκορ με τις προσπάθειες των Τσόλα, Μάνσε, Κουταλά, Βαβουράκη και Εμιλιάνο να μην βρίσκουν στόχο. Ενδιάμεσα στο 63′ ο Τσόλας δέχτηκε κράτημα από τον Μοσχονά με τον διαιτητή της φιλικής αναμέτρησης Μιχάλη Βοσκάκη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον νεαρό επιθετικό να είναι εύστοχος για το 3-1.

Στα υπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι για να φτάσουμε στο 88′ όταν ο Τσαπόκου στην περιοχή και δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Μοσχονά με τον Βοσκάκη να σφυρίζει για πέναλτι αλλά τον Τσόλα αυτή την φορά να νικιέται από τον Παπιομύτογλου και να χάνει την ευκαιρία για την μείωση του σκορ, με το 3-1 να μένει μέχρι το τέλος. Επόμενο φιλικό για τον ΟΦΑ είναι την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα κόντρα στο Σπήλι.

Αστέρας Περάματος (Μιχάλης Στεφανάκης): Παπιομύτογλου, Καζαμίας, Ζαχαριουδάκης, Παυλάκης, Μοσχονάς, Φάταϊ, Μουντάκης, Στεφανάκης, Α. Λαδιανός, Ντόντα.

Έπαιξαν ακόμη οι: Σγουρός, Πλεμμένος, Δαφνομίλης, Μαστοράκης, Ι.Ζ. Λαδιανός, Λουτριανάκης, Τοσκάϊ, Μούσκαϊ.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Μενιουδάκης, Γ. Γασπαράκης, Νιολάκης, Καλησπεράκης, Τσαπόκου, Καραλής, Εμιλιάνο, Βαβουράκης, Τσόλας, Μάνσε, Κουταλάς.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κ. Σκουλούδης, Ι. Σκουλούδης.

Προηγούμενο άρθροΝ. Σκουλούδης: “Συγκινητικές στιγμές εύχομαι να υπάρξει συνέχεια”.
Επόμενο άρθροΜε Φοίνικα εντός έδρας στην πρεμιέρα ο ΟΦΑ. Η κλήρωση στην Α’ ΕΠΣΡ 2020-2021.