Νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα

Επιστροφή στα καθ’ ημάς για την Επισκοπή μετά από αρκετές μέρες μακριά από τη βάση της και έπειτα από το φιλικό με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ήδη η ρεθυμνιώτικη ομάδα έχει μπει στην 5η εβδομάδα προετοιμασίας και φυσικά τα σημάδια κόπωσης είναι εύλογα αποτυπωμένα στις κινήσεις των παικτών, όμως ως γνωστό, αυτή είναι η εποχή που οι παίκτες «μαζεύουν κούραση» για να αντέξουν το «βάθος» της χρονιάς που έρχεται. Και… κακά τα ψέματα, πρόκειται για μία σεζόν άγνωστη για τους περισσότερους.
Τόσο το φιλικό με τον Άρη όσο και αυτό με τον ΟΦΗ, βοήθησαν τον Κώστα Ανυφαντάκη να βγάλει κάποια ασφαλή συμπεράσματα καταγράφοντας στο μπλοκάκι του θετικές εντυπώσεις αλλά και προβληματισμούς πάνω σε τομείς όπου χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά.
Τα έξι γκολ στους δύο αγώνες δεν ήχησαν τόσο σαν «καμπανάκι» για την ενίσχυση που χρειάζεται η κυανόλευκη ομάδα, όσο οι πολλές φάσεις που δημιούργησαν οι αντίπαλοι οι οποίοι δεν ήταν τυχαία, βεβαίως-βεβαίως, μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά και πιο έτοιμοι.
Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ήθελε να δει πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του σε στιγμές πίεσης και σε έδρες όπου ο κόσμος διψά για ποδόσφαιρο έχοντας απαιτήσεις από την αγαπημένη του ομάδα.
Τα συμπεράσματα έχουν αποτυπωθεί και στο μυαλό των παικτών, όπου κάποιοι άλλοι δείχνουν περισσότερο έτοιμοι και κάποιοι άλλοι, είναι αλήθεια, ότι χρειάζεται να βελτιώσουν πολύ την προσωπική τους απόδοση.
Ο κ. Ανυφαντάκης μίλησε μ’ όλους όσοι αγωνίστηκαν και ζητά καθημερινή αφοσίωση μέσα στην προπόνηση προκειμένου να βγει και στον αγώνα.

Κ. Ανυφαντάκης: «Μακάρι να φτάσουμε ψηλά»

Ο νεαρός κόουτς, επανέλαβε μεταξύ άλλων ότι η Επισκοπή δουλεύει και θα δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο ανεξαρτήτως το τί συμπεράσματα μπορεί να βγάλει ο καθένας. Το πλάνο είναι οροθετημένο και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του συλλόγου…
«Είμαστε ομάδα με μικρό μ.ο. ηλικίας, άρα χρειαζόμαστε δουλειά. Σίγουρα θα υπάρξουν προσθήκες παικτών, ιδίως στην άμυνα όπου χρειάζεται η εμπειρία και η γνώση της κατηγορίας.
Τα φιλικά με Άρη και ΟΦΗ έγιναν για να δούμε τις αδυναμίες μας. Δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά και πολύ κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά.
Επιδίωξή μας είναι να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, να μπορούμε να κοιτάζουμε στα μάτια τον αντίπαλο. Μακάρι να φτάσουμε ψηλά. Αυτό θα το δείξει μονάχα ο χρόνος. Τώρα βέβαια δεν μπορούμε να πούμε κάτι συγκεκριμένο γιατί είναι πολύ νωρίς.
Είναι αλήθεια ότι η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία.
Η Επισκοπή εκπροσωπεί ολόκληρο τον νομό κι επιδίωξή όλων μας είναι να τον εκπροσωπούμε για πολλά χρόνια.
Η ομάδα Κ20 και η τοπική ομάδα, το γήπεδο στην Επισκοπή (που μπορεί να μην έχει πάρει άδεια, αλλά είναι μέσα στα επόμενα σχέδιά μας) και η οργάνωση του σωματείου αποδεικνύουν του λόγου το αληθές ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Ντ’ Ακούντο

Το απόγευμα της Δευτέρας στο ΔΑΚ Γάλλου, οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο ματς με τον ΟΦΗ, έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν κανονική προπόνηση.
Μοναδικό πρόβλημα αποτέλεσε ο τραυματισμός του Ντ’ Ακούντο ο οποίος όμως δεν έχει κάτι ιδιαιτέρως ανησυχητικό (υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα).
Ο παίκτης εξετάστηκε και του χορηγήθηκε ξεκούραση ακολουθώντας βέβαια ατομικό πρόγραμμα με συγκεκριμένες ασκήσεις για τρεις μέρες.
Χθες αλλά και για σήμερα Τετάρτη, το πρόγραμμα περιέχει διπλές προπονήσεις. Αρχικά από τις 8.00 το πρωί δίνεται βάση στην φυσική κατάσταση και το απόγευμα στις 18:00 οι παίκτες μπαίνουν σε ασκήσεις με μπάλα.
Την Πέμπτη θα δοθεί ρεπό σε όλους ελέω της ημέρας της Παναγίας. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι προπονήσεις θα γίνουν στις 18:00 το απόγευμα.
*Υπενθυμίζουμε ότι την Κυριακή, η Επισκοπή αντιμετωπίζει μία ακόμη ομάδα της Σούπερ Λιγκ, τον Εργοτέλη του Γιάννη Πετράκη.

Οι κάρτες διαρκείας  της Επισκοπής

Ικανοποιημένοι δείχνουν στην ρεθυμνιώτικη διοίκηση από την κίνηση των καρτών διαρκείας. Η ομάδα δίνει φιλικάλαμβάνοντας έξτρα προβολή καθώς οι αντίπαλοι με τους οποίους κοντράρεται αυτό το διάστημα αγωνίζονται στην Σούπερ Λιγκ (Άρης, ΟΦΗ, Εργοτέλης).
Τα εισιτήρια διαρκείας αποτελούν για κάθε σωματείο μια σταθερή οικονομική ανάσα για την επόμενη μέρα, ωστόσο μετά τις 20 Αυγούστου περιμένουν οι άνθρωποι των κυανόλευκων μια μεγαλύτερη διάθεση από το ρεθυμνιώτικο κοινό. Κάτι πολύ λογικό, για το λόγο του ότι πολλοί από τους μελλοντικούς ενδιαφερόμενους κάνουν τις θερινές τους διακοπές.
Την φετινή αγωνιστική περίοδο υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες καρτών διαρκείας στην Football League. Πιο αναλυτικά:

Classic 100 ευρώ

Σε μη αριθμημένες θέσεις στην θύρα 4 του ΔΑΚ Γάλλου, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Football League και κυπέλλου Ελλάδας.

      Γυναικείο 50 ευρώ

Σε μη αριθμημένες θέση στην θύρα 4 του ΔΑΚ Γάλλου, για όλους τους εντός έδρας αγώνες της Football League και κυπέλλου Ελλάδας.

Silver card 150 ευρώ

Με την Κάρτα Silver εξασφαλίζει ο κάτοχος της προνομιακή σε αριθμημένη θέση στην θύρα 2 για την παρακολούθηση του αγώνα, πρόσβαση στο δικό της αναψυκτήριο και έκπτωση 15% στην boutique της ομάδα μας.

Gold card 200 ευρώ

Με την Κάρτα Gold εξασφαλίζει ο κάτοχος της προνομιακή θέση στην θύρα 3 για την παρακολούθηση του αγώνα σε ειδικά καθίσματα, πρόσβαση στο δικό της αναψυκτήριο, έκπτωση 20% στην boutique της ομάδα μας, parking εντός γηπέδου και μία επίσημη φανέλα της ομάδας της σεζόν 2013-2014.

Extra προνόμια

Όλες οι κάρτες θα έχουν έκπτωση και προσφορές σε προϊόντα χορηγών μας.
Παιδιά κάτω των 16 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο.
Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν και τα φιλικά παιχνίδια.
Τα εισιτήρια θα ισχύουν και για τους αγώνες της Επισκοπής Β’ (U20) που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ρεθύμνου και της Επισκοπής U17 που θα αγωνίζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα υποδομών.
Σημεία πώλησης:
A) Από τα γραφεία της ομάδας, έναντι γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης».
Β) Από τα Αρτοζαχαροπλαστεία «Χωριάτικο».
Γ) Στο Γυμναστήριο «Παλμός».
Δ) Σούπερ Μάρκετ «Μανουσάκη», στην Επισκοπή.

Προηγούμενο άρθροΑποχώρηση – βόμβα του Κορδονούρη από τον Ρούβα!
Επόμενο άρθρο«Πρώτη» της Ασή Γωνιάς με μια 11άδα νεοαποκτηθέντες