Να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στο Μελιδόνι αύριο (15.00)

Με το ηθικό ανεβασμένο παρά το αρνητικό αποτέλεσμα την περασμένη αγωνιστική η ομάδα μας είναι πανέτοιμη παρά τις απουσίες να είναι ανταγωνιστική κόντρα στον πολύ δυνατό φέτος Τάλως Μελιδονίου και να διεκδικήσει το καλύτερο και γιατί όχι το τρίποντο της νίκης στο αυριανό παιχνίδι στο γήπεδο Αρμένων (15.00) για την 4η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις συνεχίστηκαν σε υψηλό βαθμό έντασης με έμφαση στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και την δουλειά στα τελειώματα των φάσεων αλλά και στην αμυντική συνοχή των όλων των παικτών και περισσότερο αυτών που αγωνίζονται στις θέσεις τις άμυνας όπως και στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων που έχουν “πληγώσει” σε αρκετές περιπτώσεις την ομάδα μας.

Στα ευχάριστα για τον προπονητή των “κόκκινων” Σήφη Μανωλούδη είναι αφ’ ενός η επιστροφή των Εμιλιάνο Πούλαϊ στις προπονήσεις άρα και στην αποστολή της αναμέτρησης και αφ’ ετέρου η επίσης επιστροφή του Χρήστου Τσαπόκου. Ακόμη ένα ευχάριστο είναι η συμμετοχή μετά από αρκετό διάστημα του Κώστα Αποστολάκη στις προπονήσεις με τον νεαρό τερματοφύλακα να ολοκληρώνει την θητεία του σε λίγες μέρες και να έχει πάρει ουσιαστικά την άδεια απολύσεως.

Απόντες από την άλλη μεριά είναι ο αρχηγός Γιώργος Βογιατζάκης ο οποίος είχε ένα ελαφρύ τραυματισμό στο ματς με την Επισκοπή 2010 και θα προφυλαχθεί ώστε να είναι διαθέσιμος στη συνέχεια καθώς θα κάνει προπονήσεις από εβδομάδα ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Στέλιο Μανουσάκη. Ακόμη οι Βαρδουνιώτης (κάταγμα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες), Κριτσιώτης (κάκωση στο γόνατο θα μείνει εκτός περίπου ένα μήνα), Μαλετσάς (τέλος της ερχόμενης εβδομάδας επιστρέφει στις προπονήσεις εκτός απροόπτου). Εκτός αποστολής έχει τεθεί και ο Γιώργος Ανυφαντάκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που έχει εκτός Κρήτης.

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για το αυριανό ματς (15.00) είναι οι: Βαρδής Μενιουδάκης, Νώντας Κολυβάκης, Άκης Κασιάρας, Νίκος Κολυβάκης, Μιχάλης Πενθερουδάκης, Χρήστος Κοσμίδης, Νίκος Γεωργιουδάκης, Γιάννης Γερωνυμάκης, Βασίλης Τσόλας, Έρλιντ Μάνσε, Κωνσταντίνος Σκουλούδης, Πέτρος Καραλής, Ι.Π. Γαλερός, Κώστας Βασαδάκης, Αποστόλης Κατάκης, Εμιλιάνο Πούλαϊ, Χρήστος Τσαπόκου, Στράτος Νιολάκης.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΉττα στα σημεία για ΟΦΑ από Μελιδόνι (0-2)