Ήττα στα σημεία για ΟΦΑ από Μελιδόνι (0-2)

Χωρίς βαθμό για 4η αγωνιστική παρέμεινε η ομάδα μας καθώς γνώρισε την ήττα από τον Τάλως Μελιδονίου παρά την καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η οποία κρίθηκε κυρίως στην εμπειρία αλλά και την τύχη των παικτών του Μελιδονίου.

Πλέον η ομάδα μας παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και στρέφει την προσοχή της στο ιδιαίτερα δύσκολο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ερμή στα Ζωνιανά (Σαββάτο στις 15.00).

Ο ΟΦΑ μπήκε πιο δυνατά και μόλις στο 8′ ο Τσόλας εκτέλεσε το φάουλ με τον Βογιατζιδάκη να μπλοκάρει. Στο 15′ ο Βασαδάκης σούταρε με τον Βογιατζιδάκη να μπλοκάρει και πάλι και στο 25′ με τους παίκτες του Σήφη Μανωλούδη να είναι πιεστικοί από μπαλιά του Κολυβάκη ο Βασαδάκης πλάσαρε με τον πορτιέρο του Μελιδονίου να μπλοκάρει. Φτάσαμε στο 32′ όταν από όμορφη μπαλιά του Μάνσε ο Βασαδάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το πλασέ έδιωξε ο Βογιατζιδάκης. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι με γρήγορη αντεπίθεση αρχικά είχαν δοκάρι με τον Μπαμπουλάκη αλλά στην επαναφορά μετά από πάσα του Χριστουλάκη ο Σπανουδάκης πλάσαρε πάνω από τον Μενιουδάκη για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Γεωργιουδάκης σε κεφαλιά από φάουλ του Τσόλα δεν βρήκε στόχο για να ολοκληρωθεί το ημίχρονο με τον Τάλω να προηγείται. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 56′ ο Γαλερός από μπαλιά του Μάνσε δεν μπόρεσε να πλασάρει με τον γκολκίπερ του Μελιδονίου να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή και να μπλοκάρει.

Λίγο αργότερα σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Μενιουδάκη ο Πενθερουδάκης έκανε δυνατό μαρκάρισμα στον Σπανουδάκη με τον διαιτητή κ. Γρύλλη να δείχνει την άσπρη βούλα θεωρόντας ότι υπήρξε αντικανονικό μαρκάρισμα σε μια δύσκολη πάντως φάση. Ο ίδιος ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματά του και της ομάδας του. Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια με τον Τσόλα στο 73′ μετά από πάσα του Μάνσε να πλασάρει και τον Βογιατζιδάκη να μπλοκάρει αλλά παρά την προσπάθεια μέχρι το τέλος από την ομάδα μας να μειώσει και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα το σκορ δεν άλλαξε με την ομάδα του Τάλως Μελιδονίου να επιστρέφει στα τρίποντα.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Μενιουδάκης, Γεωργιουδάκης (90′ Τσαπόκου), Κοσμίδης, Καραλής (46′ Κασιάρας), Ν. Κολυβάκης, Κατάκης (33′ Ι.Π. Γαλερός), Γερωνυμάκης, Μάνσε, Βασαδάκης (46′ Πενθερουδάκης), Τσόλας, Σκουλούδης.

Τάλως Μελιδονίου (Λυκούργος Τζαγκαράκης): Βογιατζιδάκης, Χριστοδούλου (62′ Βασσάκης), Λαγουδάκης, Ν. Σταρράς, Σκαράκης, Γ. Σωπασής (78′ Ι. Μαρής), Νικηφόρος (80′ Ε. Σταρράς), Μπαμπουλάκης, Χριστουλάκης, Σπανουδάκης, Ε. Σωπασής (46′ Δ. Χνάρης).

Προηγούμενο άρθροΝα πανηγυρίσει την πρώτη νίκη θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στο Μελιδόνι αύριο (15.00)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση του ΟΦΑ με το Μελιδόνι