Να τα δώσει όλα για τη νίκη θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στον Ψηλορείτη

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ΟΦΑ λόγω των πολλών απουσιών λόγω των διακοπών των εορτών σε συνδυασμό και με την κακοκαιρία που είχε σαν αποτέλεσμα να αναβληθούν δύο προπονήσεις και άλλες τρεις να γίνουν μετ’ εμποδίων, ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το πολύ σημαντικό ματς κόντρα στον Ψηλορείτη στο γήπεδο Αρμένων αύριο στις 15.00 για την 13η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣΡ και πρώτη του νέου έτους.

Αρκετές οι απουσίες για τον προπονητή του ΟΦΑ Μιχάλη Τριχάκη τόσο με παίκτες που λείπουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους για την περίοδο των εορτών όσο και με αυτούς που για λόγους υγείας δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα μας.

Απόντες από τους μεν πρώτους είναι οι Καραλής, Εμιλιάνο, Τσαπόκου που απουσιάζουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους λόγω των εορτών και θα επιστρέψουν πιθανότατα από την ερχόμενη Τρίτη στις προπονήσεις, με τον τελευταίο όμως να επιστρέφει το πρωί της Κυριακής και να έχει έστω και λίγες πιθανότητες να βρίσκεται στην 18άδα που θα γνωστοποιηθεί λίγο πριν το ματς.

Εκτός πλάνων για τον έμπειρο τεχνικό θα βρίσκεται ακόμη και ο Βασαδάκης λόγω αμυγδαλίτιδας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες όπως και οι ανέτοιμοι Ι.Π. Γαλερός και Λεονάρντο αλλά και ο νεαρός Παυλάκης ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και θα επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γιάννης Γερωνυμάκης λόγω ίωσης με τις πιθανότητες πάντως να δώσει το παρών να είναι πολλές. Ακόμη εκτός προπονήσεων είναι το τελευταίο διάστημα και ο Άκης Κασιάρας για προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους όπως και ο Αλκαίος Αβντία λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αναμένεται εκτός απροόπτου να δώσουν το παρών στο γήπεδο Αρμένων για να ενισχύσουν την προσπάθεια των συμπαικτών τους με στόχο την πρώτη καθαρή νίκη εντός αγωνιστικού χώρου για να αισιοδοξούν περισσότερο για την πολύ δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 13η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθρο13η και τυχερή για τον ΟΦΑ σπουδαία νίκη κόντρα σε Ψηλορείτη