Να συνδυάσει εμφάνιση με ουσία θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στον Ερμή (15.15)

Σε λιγότερο από τρεις ώρες (15.15) η ομάδα μας υποδέχεται στο γήπεδο Αρμένων τον πάντα υπολογίσιμο Ερμή Ζωνιανών στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ με στόχο να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες παραμονής.

Ο ΟΦΑ για να τα καταφέρει θα χρειαστεί σίγουρα να πραγματοποιήσει εμφάνιση ανάλογη ή και καλύτερη με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες όταν βρέθηκε πολύ κοντά σε θετικό αποτέλεσμα αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες και σχεδόν στην εκπνοή δεχόμενος τα δύο τέρματα που έκριναν το ματς.

Η προετοιμασία για το σημερινό ματς διεξήχθη μετ’ εμποδίων για τους παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη λόγω των αρκετών απουσιών κατά την διάρκεια της εβδομάδας για διάφορους λόγους αλλά και των άσχημων καιρικών συνθηκών ιδιαίτερα την Πέμπτη και την Παρασκευή με τις προπονήσεις να διεξάγονται δύσκολα, όμως ο έμπειρος τεχνικός υπολογίζει έτσι κι αλλιώς σχεδόν όλους τους παίκτες ακόμη κι αυτούς που είναι θεωρητικά αμφίβολοι.

Σίγουρα θα απουσιάσει θα είναι ο Τσόλας ο οποίος συμμετέχει σε σχολική εκδρομή εκτός Κρήτης και ο Σκουλούδης ο οποίος χάνει την χρονιά αλλά και ο Καραλής ο οποίος απουσιάζει λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και οι Βογιατζάκης, Γεωργιουδάκης οι οποίοι συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή με την συμμετοχή τους να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μανουσάκη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες απέχοντας από τις προπονήσεις όμως εφόσον και αυτός αισθάνεται καλύτερα σήμερα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς Α’, Β’ ΕΠΣΡ το Σαββατοκύριακο 15-16/02 λόγω Uefa D
Επόμενο άρθροΜαχητικός ο ΟΦΑ κόντρα στον Ερμή του έλειψε το γκολ (ήττα 0-1)