Μαχητικός ο ΟΦΑ κόντρα στον Ερμή του έλειψε το γκολ (ήττα 0-1)

Συνεχίζοντας τις μεστές και γεμάτες εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΑ κόντραρε στα ίσα τον πιο έμπειρο Ερμή Ζωνιανών αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει ώστε να πάρει θετικό αποτέλεσμα και ήρθε ένα γκολ των “πράσινων” το οποίο έκρινε τον νικητή (0-1).

Η αναμέτρηση ήταν μέτρια ποιοτικά με την ομάδα μας να προσέχει περισσότερο τα νώτα της και να προσπαθεί να απειλήσει είτε με αντεπιθέσεις είτε με κάποιες στημένες φάσεις καθώς ήταν δύσκολο να αναπτυχθεί απέναντι σε μια καλά στημένη ομάδα όπως είναι ο Ερμής.

Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τους παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη να πιέζουν στο μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου τους αντιπάλους τους αλλά να μην καταφέρνουν με λίγες εξαιρέσεις να δημιουργούν φάσεις στην αντίπαλη εστία. Στο 36′ από φάουλ του Κολυβάκη ο Λεονάρντο με κεφαλιά ανάγκασε τον Δανδάλη να διώξει σε κόρνερ.

Στην επόμενη φάση ο Γερωνυμάκης σούταρε λίγο άουτ ενώ στο 42′ από φάουλ του νεαρού μέσου ο Ανυφαντάκης δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να σκοράρει με τον Δανδάλη να μπλοκάρει. Ένα λεπτό αργότερα ο Εμιλιάνο σούταρε με τον πορτιέρο του Ερμή να μπλοκάρει. Στην επανάληψη ο Γερωνυμάκης εκτέλεσε φάουλ στο 47′ με τον Εμιλιάνο να μην μπορεί να πλασάρει και τους αμυντικούς να διώχνουν.

Ο ίδιος παίκτης με φάουλ στο 52′ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δανδάλη ο οποίος επενέβη ψύχραιμα ενώ στο 53′ από δίωξιμο του Βασαδάκη που έγινε βαθιά μπαλιά ο Ανυφαντάκης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά οι φιλοξενούμενοι απομάκρυναν πρώτοι. Τρία λεπτά αργότερα και πάλι το φάουλ του Γερωνυμάκη μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Ζωνιανών.

Φτάσαμε στο 59′ όταν από γύρισμα του Γεμιστού ο οποίος κέρδισε τις κόντρες λίγο έξω από την περιοχή ο Χιώτης με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Στέλιου Κοζανίδη. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εμιλιάνο με φάουλ δεν βρήκε στόχο. Στο 70′ τραυματίστηκε ο Γερωνυμάκης ο οποίος συγκρούστηκε με αντίπαλο και αποχώρησε με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για κάκωση στο πέλμα του δεξιού ποδιού του.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα έγινε στο 79′ όταν από γρήγορη αντεπίθεση και κάθετη μπαλιά του Ανυφαντάκη ο Μάνσε μπήκε στην περιοχή αλλά κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή το πλασέ του κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις ο Ερμής έφτασε μια ανάσα από το 2-0 αλλά αρχικά το σουτ του Θόρια κατέληξε στην αριστερή κάθετη δοκό και στη συνέχεια το δυνατό πλασέ του Σκουτέλη να διώχνει με υπερένταση ο Νώντας Κολυβάκης με την μπάλα στη συνέχεια να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να σκάει πάνω στην γραμμή πριν διώξουν οι “κόκκινοι” στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΟΦΑ είναι το μεθεπόμενο Σάββατο 22 Φεβρουαρίου κόντρα στην πολύ δυνατή Ασή Γωνιά σαν τυπικά φιλοξενούμενη στο γήπεδο Αρμένων ενώ την τελευταία μέρα του Φλεβάρη στις 29/2 η ομάδα μας θα υποδεχτεί μια ακόμη ιδιαίτερα υπολογίσιμη ομάδα και φέτος τον Αστέρα Περάματος.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΦΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΜΕΝΩΝ

Εν τω μεταξύ μετά από κοινή απόφαση τόσο της διοίκησης του ΟΦΑ αλλά και των ανθρώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων αύριο στις 11.30 σε μια λιτή εκδήλωση που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων που βρίσκονται δίπλα στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας για την ανδρική ομάδα και τα τμήματα Ακαδημιών του ΟΦΑ όπως και για τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρμένων. Θα ακολουθήσει κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους.

OΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Ε. Κολυβάκης, Ι.Π. Γαλερός, Βασαδάκης (57′ Βογιατζάκης), Πενθερουδάκης, Ν. Κολυβάκης, Εμιλιάνο, Λεονάρντο (59′ Κριτσιώτης), Γασπαράκης, Ανυφαντάκης, Γερωνυμάκης (72′ λ.τ. Πολιτάκης), Μάνσε.

Ερμής Ζωνιανών (Στέλιος Κοζανίδης): Δανδάλης, Παρασύρης (46′ Αρ. Παπαδάκης), Βαρδάκης, Σταυράκης, Ρωσσίδης, Σκουτέλης, Γ. Παπαδάκης (46′ Β. Παπαδάκης), Χιώτης (80′ Σφακιανάκης), Θόρια, Γεμιστός, Σούρσος (57′ Αποστολάκης).

Προηγούμενο άρθροΝα συνδυάσει εμφάνιση με ουσία θέλει ο ΟΦΑ κόντρα στον Ερμή (15.15)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση του ΟΦΑ με τον Ερμή Ζωνιανών