Να …σπάσει το ρόδι στα Ζωνιανά θέλει ο ΟΦΑ

Ολοκληρώθηκε με την σημερινή τελευταία προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή Ζωνιανών για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΡ.

Στόχος για την ομάδα μας είναι να κάνει σεφτέ στα θετικά αποτελέσματα έστω και σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν σαφώς πιο έμπειρο αλλά και νεανικό αντίπαλο όπως είναι φέτος η ομάδα του ορεινού Μυλοποτάμου. Οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη ανέβασαν ρυθμό από την αρχή της εβδομάδας και έδωσαν περισσότερο έμφαση στο βασικότερο ζήτημα που χρήζει βελτίωσης για τους “κόκκινους” το οποίο δεν είναι άλλο από τα σωστά τελειώματα των φάσεων που δημιουργεί σε κάθε αγώνα η ομάδα μας.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΑ δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες λόγω τραυματισμών αλλά και διάφορων υποχρεώσεων. Αυτοί είναι οι Χάρης Βαρδουνιώτης, Μιχάλης Κριτσιώτης, Στέλιος Μανουσάκης, Νίκος Μαλετσάς, Στράτος Νιολάκης και Αποστόλης Κατάκης και Γιώργος Βογιατζάκης αλλά και οι Μιχάλης Πενθερουδάκης, Γιώργος Ανυφαντάκης και Βαρδής Μενιουδάκης.

Την θέση του έμπειρου τερματοφύλακα θα πάρει ο Κώστας Αποστολάκης ο οποίος ολοκλήρωσε ουσιαστικά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις καθώς βρίσκεται σε άδεια απολύσεως και πλέον συμμετέχει εδώ και λίγες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας μας. Στα πλάνα του Σήφη Μανωλούδη βρίσκονται και οι Πούλαϊ, Ν.Ε. Κολυβάκης και Πολιτάκης όπως και ο Κοσμίδης.

Αναλυτικά οι 18 που θα βρεθούν στο cafe-street food Bikakis στις 12.00 ώστε να αναχωρήσουν με λεωφορείο για τα Ζωνιανά είναι οι: Ε. Κολυβάκης, Αποστολάκης, Ι.Π. Γαλερός, Ν. Κολυβάκης, Κασιάρας, Καραλής, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Πολιτάκης, Κοσμίδης, Τσόλας, Μάνσε, Βασαδάκης, Εμιλιάνο, Γεωργιουδάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Παυλάκης, Τσαπόκου.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΕξαιρετική εμφάνιση στα Ζωνιανά ήττα στην εκπνοή από Ερμή (3-1)