Εξαιρετική εμφάνιση στα Ζωνιανά ήττα στην εκπνοή από Ερμή (3-1)

Πραγματοποιώντας μια πολύ μεστή και ώριμη εμφάνιση την καλύτερη φετινή μέχρι στιγμής η ομάδα μας αν και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες για πάνω από μισή ώρα έφτασε μια ανάσα από ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά δύο στιγμές αδράνειας έφεραν άλλη μια ήττα την πέμπτη συνεχόμενη σε ισάριθμες αναμετρήσεις από τον Ερμή στα Ζωνιανά.

Ακόμα κι έτσι παραμένει η αισιοδοξία ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα αποτελέσματα που χρειάζεται ο ΟΦΑ για να καταφέρει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Οι “κόκκινοι” ήταν πολύ διαβασμένοι όσον αφορά τον αντίπαλο και πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο προσπαθώντας τόσο με οργανωμένες επιθέσεις όσο και με αντεπιθέσεις με σκοπό να απειλήσουν και να σκοράρουν πρώτοι.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 4′ όταν από γύρισμα του Γαλερού ο Βασαδάκης πλάσαρε άουτ ενώ δύο λεπτά αργότερα η σέντρα σουτ του Σκουλούδη πέρασε εκτός εστίας του Δανδάλη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν και ουσιαστικά στην πρώτη καλή στιγμή άνοιξαν το σκορ. Στο 21′ μετά από γρήγορη αντεπίθεση με την ομάδα μας να πιέζει ψηλά ο Τζαγκαράκης κέρδισε τις κόντρες και πάσαρε στον έμπειρο Σπύρο Μανωλακάκη με τον αρχηγό του Ερμή να σουτάρει στην κλειστή γωνία και τον Κολυβάκη να μην προλαβαίνει να αποσωβήσει το γκολ για το 1-0 των “πράσινων”.

Τρία λεπτά αργότερα ο ΟΦΑ έφτασε κοντά στην ισοφάριση όταν ο Γερωνυμάκης εκτέλεσε φάουλ με τον Κοσμίδη στην καρδιά της άμυνας του Ερμή να στέλνει την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Τελευταία καλή στιγμή για το πρώτο μέρος ήταν στο 33′ όταν ο Τσόλας σούταρε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη ευτύχησαν να ισοφαρίσουν νωρίς σχετικά όταν στο 52′ ο Βασαδάκης κέρδισε τις κόντρες και με κοντινή πάσα έστρωσε στον Τσόλα με τον νεαρό επιθετικό να πλασάρει με ένα γλυκό τεχνικό σουτ στην αριστερή γωνία του Δανδάλη για το 1-1.

Στο 55′ ο Σκουλούδης βρέθηκε πιεζόμενος μέσα στην περιοχή με τον Παπαδάκη να τον μαρκάρει σκληρά αλλά τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει παίζεται. Οκτώ λεπτά αργότερα η ομάδα μας έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γεωργιουδάκη στην προσπάθεια του για τάκλιν πάνω στον αντίπαλο με τους “κόκκινους” να οπισθοχωρούν ώστε να κρατήσουν σε πρώτη φάση το θετικό αποτέλεσμα αλλά και να επιχειρήσουν με αντεπιθέσεις ένα δεύτερο τέρμα που θα τους έδινε σαφές προβάδισμα για την νίκη. Στο 76′ ο Τσόλας σούταρε με τον γκολκίπερ του Ερμή να μπλοκάρει ενώ στο 80′ από βαθιά μπαλιά ο Σκουλούδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας και έφτασε σε θέση βολής με τους αμυντικούς να τον ανακόπτουν πριν προλάβει να πλασάρει με καλές προϋποθέσεις. Όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωνόταν ισόπαλο όμως στο 90′ ο Χιώτης μετά από κόντρα με την μπάλα να στρώνεται σε αυτόν πλάσαρε τον Κολυβάκη για να γράψει το 2-1. Στο 95′ μετά από απόκρουση του Κολυβάκη στο κοντινό σουτ του Ψαλιδάκη ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και πάσαρε στον Πρέντι με τον νεαρό παίκτη να σημειώνει το τελικό 3-1.

Ερμής Ζωνιανών (Στέλιος Νικηφόρος): Δανδάλης, Ν. Ζερβός, Γ. Παρασύρης (77′ Πρέντι), Ρωσσίδης, Β. Παπαδάκης (93′ Σταυράκης), Ψαλιδάκης, Β. Μανωλακάκης, Χιώτης, Τζαγκαράκης, Σ. Μανωλακάκης, Βαρδάκης (58′ Γ. Παπαδάκης).

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ε. Κολυβάκης, Γεωργιουδάκης, Κοσμίδης (64′ Κασιάρας), Πούλαϊ, Ν. Κολυβάκης, Ι.Π. Γαλερός, Γερωνυμάκης, Μάνσε, Βασαδάκης (69′ Τσαπόκου), Τσόλας, Σκουλούδης (92′ Πολιτάκης).

Προηγούμενο άρθροΝα …σπάσει το ρόδι στα Ζωνιανά θέλει ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς του ΟΦΑ στα Ζωνιανά