Να ξεπεράσει προβλήματα και το εμπόδιο του Ρεθυμνιακού

Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ομάδα μας σήμερα, όπου στις 15.00 φιλοξενεί στο γήπεδο των Αρμένων τον Ρεθυμνιακό σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Απέναντι σε έναν εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, η ομάδα μας θέλει να εμφανιστεί και πάλι ανταγωνιστική, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βέβαια, ο τεχνικός μας Φίλιππος Μουρτζανός έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τελευταίο «θύμα» τον Γιώργο Βογιατζάκη. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος έμεινε εκτός αποστολής λόγω διαστρέμματος που υπέστη στην προπόνηση της Πέμπτης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν για ένα ακόμη παιχνίδι οι τραυματίες Σήφης Σηφακάκης, Αλέξανδρος Βερνάδος, οι στρατευμένοι Κρασονικολάκης, Ι. Παπαδογιάννης, αλλά και οι Τσακάλι, Χατζησπύρος, Κοκολάκης, Μενιουδάκης.

Έτσι την αποστολή της ομάδας μας για το σημερινό παιχνίδι με τον Ρεθυμνιακό, αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Αβντία, Α. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Δραμιτινός, Θεοδωράκης, Καραγιώργης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Μαραγκουδάκης, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Πολιτάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας με Ρεθυμνιακό
Επόμενο άρθροΔεν τα κατάφερε η ομάδα μας, απέναντι σε Ρεθυμνιακό και δυνατό άνεμο