Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας, απέναντι σε Ρεθυμνιακό και δυνατό άνεμο

Χάρη σε μία όμορφη εκτέλεση φάουλ του Αλέκου Βλαστού, έχοντας και την βοήθεια του ανέμου, στο 71’ η ομάδα μας ηττήθηκε με 0-1 στους Αρμένους από τον Ρεθυμνιακό, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΡ.

Κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ο πολύ δυνατός άνεμος που έπνεε στο γήπεδο των Αρμένων, μην επιτρέποντας στις δύο ομάδες να παίξουν ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ενδεικτικό πως η φάση του γκολ του Ρεθυμνιακού, ήταν και η μοναδική μεγάλη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, παρά τα πολλά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα (απουσίαζαν οι τραυματίες Σηφακάκης, Γ. Βογιατζάκης, Βερνάδος και οι στρατεύσιμοι Κρασονικολάκης, Ι. Παπαδογιάννης), αλλά και ο τραυματισμός του Μαραγκουδάκη στο 20λεπτο, που αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βοσκάκης, Κοκμοτός, Βυζιργιανάκης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Γιαπεντζάκης, Δ. Κλειδής (76’ Παπαδάκης), Α. Βογιατζάκης, Κολυβάκης, Καραγιώργης, Τσόλας, Μαραγκουδάκης (24’ λ.τ. Γασπαράκης), Πετρογιαννάκης, Μάνσε (87’ Δραμιτινός), Αποστολάκης (82’ Θεοδωράκης).

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κατσούλης): Δημητριάδης, Αντουράκης, Γκούτζος, Δ. Μανωλακάκης (85’ Ν. Μιαρίτης), Πλεύρης, Κυριακόπουλος, Περκέτσι (78’ Σηφακάκης), Βλαστός, Καραδάκης, Σταρράς, Ε. Ματαραγκάσι (88’ Σπανίδης).

Προηγούμενο άρθροΝα ξεπεράσει προβλήματα και το εμπόδιο του Ρεθυμνιακού
Επόμενο άρθροΝα σου ζήσει η «κοράκλα» κόουτς!!!