Να κάνει σεφτέ θέλει στην Επισκοπή ο ΟΦΑ

Με στόχο το τρίποντο που θα μετράει για εξάποντο εφόσον τελικά έρθει κόντρα σε ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, την Επισκοπή 2010, ο ΟΦΑ ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του γηπέδου Θ. Βαρδινογιάννης σήμερα στις 16.00.

Οι προπονήσεις συνεχίστηκαν με αυξημένη ένταση και έμφαση στα τελειώματα με τους “κόκκινους” να έχουν στόχο την νίκη αλλά και παράλληλα να σπάσουν το ρόδι και να σκοράρουν στο φετινό πρωτάθλημα για να έχουν και ανεβασμένη ψυχολογία για την συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχει και ένα ευχάριστο και αυτό έχει να κάνει με την συμμετοχή του Πέτρου Καραλή στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες και κατά συνέπεια θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Επισκοπή 2010.

Από την άλλη ο τεχνικός του ΟΦΑ Σήφης Μανωλούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον πρόσφατα τραυματία Χάρη Βαρδουνιώτη και Μιχάλη Κριτσιώτη ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 20 μέρες αλλά και στους Στέλιο Μανουσάκη και Νίκο Μαλετσά οι οποίοι αναμένονται να ξεκινήσουν σταδιακά τις προπονήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα ο πρώτος και περίπου τέλη Οκτωβρίου ο δεύτερος. Ακόμη εκτός είναι ο Γιάννης Γαλερός του Εμμανουήλ.

Αναλυτικά η 18άδα για την αναμέτρηση στο Θ. Βαρδινογιάννης της Επισκοπής είναι η εξής:

Μενιουδάκης, Κολυβάκης Επαμεινώντας, Κολυβάκης Νίκος, Καραλής, Κοσμίδης, Πενθερουδάκης, Ανυφαντάκης, Κασιάρας, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Πολιτάκης, Τσόλας, Βογιατζάκης, Μάνσε, Γιάννης Γαλερός του Παντελή, Βασαδάκης, Κατάκης, Γεωργιουδάκης. 

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΒρήκε γκολ αλλά όχι αποτέλεσμα ο ΟΦΑ (ήττα 2-1 από Επισκοπή 2010)