Βρήκε γκολ αλλά όχι αποτέλεσμα ο ΟΦΑ (ήττα 2-1 από Επισκοπή 2010)

Παρά την πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πάρει έστω ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας την ήττα από την Επισκοπή 2010 με 2-1 και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣΡ.

Οι κόκκινοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το προβάδισμα στο σκορ με τον Μάνσε στο 3′ να σουτάρει μόλις άουτ από καλή θέση και τον Βογιατζάκη στο 9′ να είναι άστοχος. Κόντρα στην ροή του ματς οι γυπαετοί πήραν κεφάλι στο σκορ όταν στο 17′ από βαθιά μπαλιά του Βρεττού και κάκη εκτίμηση της άμυνας που δεν μπόρεσε να απομακρύνει, ο Τζωρτζινάκης σημείωσε το 1-0.

Το τέρμα αυτό έδειξε να επηρεάζει ψυχολογικά τους παίκτες μας με τον ρυθμό να πέφτει στη συνέχεια και τον Γερωνυμάκη στο 30′ να πλασάρει δίπλα από το δοκάρι στη μοναδική τελική προσπάθεια για τον ΟΦΑ μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη μετά και τις τρεις μαζεμένες αλλαγές η ομάδα μας ανέβασε στροφές και έφτασε κοντά στο γκολ στο 47′ με την έξυπνη πάσα του Τσόλα και το πλασέ του Σκουλούδη όμως να μπλοκάρει ο Γκαβρίλοβιτς.

Ότι δεν κατάφερε όμως ο νεαρός μεσοεπθετικός το πέτυχε ο Μάνσε επτά λεπτά αργότερα μετά και πάλι από την όμορφη ασιστ του Τσόλα και το ψύχραιμο διαγώνιο πλασέ του σκόρερ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το πρώτο γκολ της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και την ισοφάριση. Αυτή η θετική εξέλιξη είχε αποτέλεσμα καθώς οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με στόχο να φτάσουν στο γκολ το οποίο πιθανότατα θα τους έδινε το τρίποντο με τον Κολυβάκη με φάουλ όμως στο 61′ και τον Μάνσε στο 73΄να μην μπορούν να σκοράρουν. Ενδιάμεσα στο 67′ ακυρώθηκε γκολ του Βασαδάκη για οφ σάϊντ σε μια δύσκολη πάντως φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από την ομάδα μας.

Αντ’ αυτού οι κυανέρυθροι ευτύχησαν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο 75′ όταν από το κόρνερ και πάλι του Βρεττού ο Τζωρτζινάκης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΑ για να σκοράρει για το 2-1 που έμελλε να είναι και τελικό σκορ με τον Γερωνυμάκη στο 89′ να πλασάρει άουτ στην τελευταία ευκαιρία της αναμέτρησης για τον ΟΦΑ.

Επισκοπή 2010 (Βαγγέλης Γασπαράκης):Γκαβρίλοβιτς, Κλειδής, Ν. Κιμιωνής, Ποθουλάκης, Βρεττός, Μαργαρώνης (92′ Γ. Κιμιωνής), Τζωρτζινάκης, Σαββάκης, Πεκίνι, Τραϊτοράκης, Κάλθι.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Μενιουδάκης, Καραλής (46′ Πενθερουδάκης), Γεωργιουδάκης (72′ Κοσμίδης), Κασιάρας, Ν. Κολυβάκης, Γερωνυμάκης, Τσόλας, Βογιατζάκης (46′ Ι.Π. Γαλερός), Βασαδάκης, Μάνσε, Ανυφαντάκης (46′ Σκουλούδης).

 

Προηγούμενο άρθροΝα κάνει σεφτέ θέλει στην Επισκοπή ο ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς του ΟΦΑ στην Επισκοπή