Να επιστρέψει σε καλές εμφανίσεις και θετικά αποτέλεσματα

Με στόχο να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα, η ομάδα μας σήμερα δοκιμάζεται στα Μισίρια με αντίπαλο τον Άρη Ρεθύμνου, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας μας έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα και την μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Αετό Ανωγείων και θέλουν να επανορθώσουν στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι στον ανεβασμένο Άρη Ρεθύμνου. Για ένα ακόμη παιχνίδι υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα μας, μιας και δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Χατζησπύρος, Βερνάδος, Τσακάλι, αλλά αντιθέτως στην αποστολή επέστρεψε ο Θοδωρής Γασπαράκης.

Μετά από την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης την Παρασκευή, ο τεχνικός της ομάδας μας, Φίλιππος Μουρτζανός συμπεριέλαβε στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη Ρεθύμνου, τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Αβντία, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Π. Αποστολάκης, Α. Βογιατζάκης, Γ. Βογιατζάκης, Γασπαράκης, Γιαπεντζάκης, Δανδάλης, Θεοδωράκης, Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Μαραγκουδάκης, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Σηφακάκης, Τσόλας.

Προηγούμενο άρθροΗ αποστολή της ομάδας μας με Άρη Ρεθύμνου
Επόμενο άρθροΕπιστροφή στις νίκες και στην 6η θέση για την ομάδα μας