Επιστροφή στις νίκες και στην 6η θέση για την ομάδα μας

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για την ομάδα μας, με 1-0 στα Μισίρια επί του Άρη Ρεθύμνου, στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής, που την έφερε και πάλι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η νίκη ήρθε χάρη στο χρυσό γκολ του Σήφη Σηφακάκη στο 12’, αλλά ήταν πύρρειος μιας και χρειάστηκε να γίνουν 3 αναγκαστικές αλλαγές. Με προβλήματα τραυματισμών αποχώρησαν από το παιχνίδι οι Γ. Βογιατζάκης, Παπαδάκης και Τσόλας, με την κατάσταση της υγείας τους να εκτιμάται τις επόμενες ημέρες.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατόρθωσε νωρίς-νωρίς να ανοίξει το σκορ, ελέγχοντας στη συνέχεια τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η ομάδα μας ήταν περισσότερο απειλητική στις αντεπιθέσεις, σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με έντονη βροχόπτωση στην μεγαλύτερη διάρκεια του.

Φάσεις και γκολ

11’ κόρνερ του Τσόλα στο πρώτο δοκάρι τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Άρη θα διώξουν σε νέο κόρνερ.

12’ ο Τσόλας εκτελεί το κόρνερ, αυτή την φορά στο δεύτερο δοκάρι και ο Σηφακάκης με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1.

14’ σέντρα του Πίργια, επικρατεί σύγχυση στην άμυνα της ομάδας μας, με τον Σεφουλάι από κοντά να πλασάρει άουτ.

33’ καλό σουτ του Κραβαρίτη, θα διώξει σε κόρνερ ο Δανδάλης.

39’ σουτ του Σεφουλάι θα σώσει και πάλι ο Δανδάλης.

64’ σουτ του Σηφακάκη έξω από την περιοχή, θα απομακρύνει ο Στεφανουδάκης.

73’ αντεπίθεση της ομάδας μας με τον Γασπαράκη, ο οποίος δεν θα κάνει καλή πάσα στο Ν. Αποστολάκη και η ευκαιρία θα χαθεί.

77’ νέα αντεπίθεση της ομάδας μας, ο Γασπαράκης «κόβει» στο Ν. Αποστολάκη, ο οποίος θα νικηθεί από τον Στεφανουδάκη.

90’+ φάουλ του Κραβαρίτη, κεφαλιά του Θεοδωρομανωλάκη, η μπάλα θα φύγει άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρ. Σταυρουλάκης, Λιοδάκης, Καψαλάκης.

ΤΟ ΓΚΟΛ: 12’ Ι.Σ. Σηφακάκης

ΑΣΙΣΤ: 12’ Τσόλας

ΑΡΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Άρης Παπαδάκης): Στεφανουδάκης, Ανδρουλάκης (85’ Κουταλάς), Παπάζογλου, Στ. Παπαδάκης (46’ Χατζηάδης), Μιχελιδάκης, Μαργκίνι, Πίργια, Μπαριαμάι (77’ Μέλι), Σεφουλάι, Θεοδωρομανωλάκης, Κραβαρίτης.

ΟΦ ΑΡΜΕΝΩΝ (Φίλιππος Μουρτζανός): Δανδάλης, Παπαδάκης (64’ λ.τ. Μαραγκουδάκης), Γιαπεντζάκης, Δ. Κλειδής, Πετρογιαννάκης, Γ. Βογιατζάκης (34’ λ.τ. Κολυβάκης), Τσόλας (77’ λ.τ. Α. Βογιατζάκης), Μάνσε, Σηφακάκης, Ν. Αποστολάκης, Θεοδωράκης (61’ Γασπαράκης).

Προηγούμενο άρθροΝα επιστρέψει σε καλές εμφανίσεις και θετικά αποτέλεσματα
Επόμενο άρθροΤα παιχνίδια των Παίδων και Προπαίδων μας