Να διαγράψουν την εμφάνιση και την ευρεία ήττα από τα Λιβάδια θέλουν στον ΟΦΑ

Σε μια αναμέτρηση στην οποία πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό η ομάδα μας δέχτηκε γκολ ενώ στο ημίωρο ο δείκτης του σκορ ήταν ήδη στο 3-0 εις βάρος μας ενώ ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 7-0 ο ΟΦ Αρμένων υπέστη την δεύτερη σερί ήττα σε ισάριθμες αναμετρήσεις για την Α’ ΕΠΣΡ και ψάχνει πλέον την ουσιαστική ανασύνταξη εν’ όψει της δύσκολης συνέχειας. Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι τρεις νέοι παίκτες της ομάδας μας, Κώστας Ασουμανάκης, Γιώργος Τριχάκης και Μαρίνος Τσίχλης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τους ελλιπέστατους “κόκκινους” (απόντες για διάφορους λόγους οι Γασπαράκης, Βογιατζάκης, Ε. Κολυβάκης, Μενιουδάκης, Κοσμίδης, Πενθερουδάκης και οι στρατευμένοι Κουταλάς, Κριτσιώτης, Λεονάρντο, Πολιτάκης) καθώς πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό (30”) από πλάγιο που εκτέλεσε ο Καστελιανός και έξυπνη πάσα του Κωστάκη ο Δ. Χνάρης πλάσαρε για το 1-0. Στο 14′ από σέντρα του Κουγιουμουτζή ο Κωστάκης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Μάνσε με φάουλ απείλησε με τον Γ. Κλάδο να απομακρύνει ενώ στο 27′ από φάουλ του Καστελιανού ο Κωστάκης σημείωσε το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλές στιγμές με το πλασέ του Μίκα Τάρε να μπλοκάρει ο Κλάδος ενώ στο 45′ ο Ασουμανάκης σούταρε δυνατά με τον τερματοφύλακα των Λιβαδίων να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει και να μειώσει στην επανάληψη αλλά ο Μίκα Τάρε δεν κατάφερε να σκοράρει στο 49′. Πέντε λεπτά αργότερα από γύρισμα του Καλυβιανάκη ο Κωστάκης έγραψε το 4-0. Στο 57′ από κόρνερ του Κουγιουμουτζή ο Κωστάκης και πάλι πέτυχε το 5-0 ενώ στο 69′ από νέο κόρνερ του Κουγιουμουτζή ο Κωστάκης με κοντινή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0.

Οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη παρά το ισχυρό σοκ που δέχτηκαν προσπάθησαν έστω να πετύχουν κάποιο τέρμα αλλά στο 72′ και στο 79′ ο Τσόλας αστόχησε ενώ ενδιάμεσα στο 75′ από λάθος του Γ. Κλάδου ο Τάρε μετά από κλέψιμο πλάσαρε σε κενή εστία με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας. Στο 88′ από πάσα του Κωστάκη ο Κουγιουμουτζής διαμόρφωσε το τελικό 7-0 για την Μυλοποταμίτικη ομάδα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ομάδα του Μιχάλη Τριχάκη φωτογραφήθηκε φορώντας  μπλουζάκια με την φράση στο μπροστινό μέρος “ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περάσει σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο το μήνυμα και τις αρχές που την διέπουν και έχουν να κάνουν με την άρνηση σε οποιαδήποτε μορφής βία εις βάρος του οποιουδήποτε αλλά και να τονίσει ότι ο αθλητισμός θα πρέπει να συνεπάγεται με τον πολιτισμό.

Λιβάδια (Τάκης Μαρής): Γ. Κλάδος (68′ Βάμβουκας), Χ. Μαρής, Καστελιανός (60′ Νύκταρης), Σωπασουδάκης (66′ Στριλιγκάς), Κουγιουμουτζής, Γ. Καλυβιανάκης (68′ Γ. Σωπασής), Απ. Κλάδος (60′ Κόκκινος), Σ. Σωπασής, Δ. Χνάρης, Μ. Ζερβός, Κωστάκης.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης (75′ Ι. Σκουλούδης), Τσαπόκου (71′ Τσίχλης), Ν. Κολυβάκης, Καραλής, Εμιλιάνο, Τσόλας, Ασουμανάκης (71′ Καλησπεράκης), Γεωργιουδάκης (58′ Κ. Σκουλούδης), Μάνσε, Τάρε, Τριχάκης.

Προηγούμενο άρθροΝα αποδράσει από τα Λιβάδια με την πρώτη νίκη θέλει ο ΟΦΑ αύριο (16:30)
Επόμενο άρθροΣέντρα στις 10/10 στο Κ16 ΕΠΣΡ με συμμετοχή των Ακαδημιών του ΟΦΑ. Έναρξη και για Κ14 στις 17/10