Να αποδράσει από τα Λιβάδια με την πρώτη νίκη θέλει ο ΟΦΑ αύριο (16:30)

Αποφασισμένος να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την μέτρια εμφάνιση και ήττα στην πρεμιέρα από τον Φοίνικα θέλει ο ΟΦΑ ο οποίος αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα στο γήπεδο Λιβαδίων την τοπική ομάδα.

Ο Μιχάλης Τριχάκης έχει προετοιμάσει σε απαιτητικές προπονήσεις και με υψηλό ρυθμό την ομάδα του για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ενώ σε σύντομη ομιλία στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας τόνισε ότι δεν πρέπει να επηρεαστούν οι παίκτες από το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής αλλά να πεισμώσουν ώστε να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό πρόσωπο σε ένα ακόμη σημαντικό ματς.

Ακόμη ανέφερε ότι πιστεύει στους ίδιους και ότι μπορούν αν παρουσιάσουν ανάλογη εικόνα με προηγούμενα παιχνίδια και να βγάλουν στο γήπεδο την σκληρή δουλειά που έχουν από την αρχή της προετοιμασίας να επιστρέψουν με την νίκη από μια αρκετά δύσκολη έδρα αρκεί φυσικά να πιστέψουν κι αυτοί στον εαυτό τους και στις δυνατότητές τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως ο έμπειρος προπονητής για ακόμη ένα ματς έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες με αποτέλεσμα να μειώνονται οι διαθέσιμοι παίκτες, όμως στις τάξεις των “κόκκινων” υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για μια δυναμική εμφάνιση η οποία θα συνδυαστεί και από ένα θετικό αποτέλεσμα με τον στόχο φυσικά να είναι η νίκη και οι πρώτοι τρεις βαθμοί.

Η αποστολή της ομάδας μας θα συγκεντρωθεί στη 1.00 μμ στην καφετέρια NOBLE (πρώην HAAGEN DAZS) στην Καλλιθέα Ρεθύμνου από όπου και θα αναχωρήσει με προορισμό το χωριό του ορεινού Μυλοποτάμου.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΝα διαγράψουν την εμφάνιση και την ευρεία ήττα από τα Λιβάδια θέλουν στον ΟΦΑ