Να βγάλει αντίδραση θέλει ο ΟΦΑ στο Πέραμα

Σε μια από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αποστολές ως τώρα για το φετινό πρωτάθλημα ο ΟΦ Αρμένων καλείται να ξεπεράσει το σοκ της βαριάς ήττας αλλά και άσχημης εμφάνισης με την Ασή Γωνιά και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα αύριο στο γήπεδο Περάματος κόντρα στον πολύ δυνατό Αστέρα για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με αρκετές απουσίες και μια προπόνηση-την Τετάρτη-κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες με τους παίκτες της ομάδας μας να έχουν αφήσει πίσω τους την εμφάνιση κόντρα στην ομάδα από τον Αποκόρωνα και να στρέφουν το βλέμμα τους στην ομάδα του Περάματος με στόχο να την αντιμετωπίσουν όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται και να πάρουν τους πρώτους βαθμούς για φέτος ώστε να βελτιωθεί και η ψυχολογία τους.

Ο τεχνικός του ΟΦΑ Σήφης Μανωλούδης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Λεονάρντο Λεσάϊ, Χάρη Βαρδουνιώτη και Μιχάλη Κριτσιώτη τους ανέτοιμους Νίκο Πολιτάκη, Αλκαίο Αβντία και Ι.Ε. Γαλερό, Στράτο Νιολάκη και Αποστόλη Κατάκη, τον Γιώργο Βογιατζάκη λόγω προσωπικών υποχρεώσεων αλλά και τους Εμιλιάνο Πούλαϊ και Βαρδή Μενιουδάκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αντίθετα επιστρέφει στην αποστολή ο έμπειρος Νίκος Γεωργιουδάκης καθώς εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του, αλλά και οι Μανουσάκης-μετά από περίπου δύο μήνες-και Πενθερουδάκης ο οποίος βρισκόταν εκτός Κρήτης για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά η 18 παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του ο προπονητής των “κόκκινων” και θα αναχωρήσουν στις 12.30 αύριο για το γήπεδο Περάματος είναι οι:

Ε. Κολυβάκης, Αποστολάκης, Γεωργιουδάκης, Πενθερουδάκης, Ανυφαντάκης, Κασιάρας, Καραλής, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Τσόλας, Τσαπόκου, Μάνσε, Ι.Π. Γαλερός, Βασαδάκης, Μανουσάκης, Ν. Κολυβάκης, Κοσμίδης, Μαλετσάς.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 7η αγωνιστική στη Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΓλυκόπικρη γεύση είχε το ματς του Περάματος (ήττα 2-0 από Αστέρα)