Γλυκόπικρη γεύση είχε το ματς του Περάματος (ήττα 2-0 από Αστέρα)

Για άλλο ένα ματς η ομάδα μας είχε μεν πολύ θετική παρουσία αλλά δεν κατάφερε παρά την προσπάθεια που έκανε να φύγει με βαθμό ή και βαθμούς από το γήπεδο Περάματος γνωρίζοντας την ήττα από τον Αστέρα με 2-0.

Πλέον ο ΟΦΑ είναι υποχρεωμένος να ξεχάσει μια ακόμη ήττα και να στρέψει την προσοχή του στο καθοριστικό αγώνα της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στα Λιβάδια με μοναδικό στόχο να πάρει το “τρίποντο” της νίκης και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη παρά τις αρκετές και σημαντικές απουσίες που είχαν για διάφορους λόγους παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον σαφώς πιο έμπειρο Αστέρα Περάματος και μάλιστα ήταν πιο επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις που δημιούργησαν αλλά για ένα ακόμη ματς τους δεν έκαναν τα σωστά τελειώματα των φάσεων.

Μόλις στο 4′ από φάουλ του Κολυβάκη ο Κοσμίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ στην πρώτη καλή φάση του ματς με την ομάδα μας να κρατάει χωρίς ιδιαίτερη πίεση το μηδέν στην εστία της. Στο 27′ ο Γερωνυμάκης απείλησε με φάουλ με τον Μουντάκη να μπλοκάρει. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μάνσε εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο καλές στιγμές αρχικά στο 42′ όταν από φάουλ του Κολυβάκη ο Σκουλούδης βρέθηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει προς την εστία ενώ στο 45′ ο Τσόλας σούταρε άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του Περάματος πίεσε περισσότερο με τους “κόκκινους” να έχουν μεγαλύτερη δυσκολία στην ανάπτυξη αλλά να απειλούν στο 60′ όταν ο Γαλερός πλάσαρε λίγο άουτ αλλά έξι λεπτά αργότερα μια αδράνεια της άμυνας έφερε το γκολ για τους κυανοκίτρινους όταν από σέντρα του Νικηφόρου ο Χαριτάκης πλάσαρε με τον Κολυβάκη να αποκρούει αλλά στην επαναφορά ο ίδιος ο έμπειρος επιθετικός με προβολή έκανε το 1-0.

Μόλις πέντε λεπτά αργότερα ο Σκουλούδης μετά από όμορφο γύρισμα του Μανουσάκη από πολύ καλή θέση πλάσαρε άστοχα. Στο 77′ από εκτέλεση φάουλ του Γερωνυμάκη ο Κασιάρας από πολύ κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Μουντάκη ο οποίος μπλόκαρε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τσόλας δεν βρήκε στόχο ενώ στο 82′ οι γηπεδούχοι ουσιαστικά κλείδωσαν την νίκη τους καθώς μετά από διεκδίκηση μεταξύ Κολυβάκη και Πλαϊτη λίγο έξω από την περιοχή του ΟΦΑ ο δεύτερος κέρδισε και γύρισε στον Ζαχαριουδάκη με τον μέσο του Περάματος να γράφει το 2-0. Τελευταία φάση στο ματς ένα σουτ του Μανουσάκη στο 93′ με τον Μουντάκη να μπλοκάρει και πάλι ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα ακυρώθηκε γκολ του Γεωργιουδάκη για οφσάϊντ.

Αστέρας Περάματος (Μιχάλης Στεφανάκης): Μουντάκης, Καζαμίας, Μούσκαϊ, Χ. Ψωμάς, Κρανιωτάκης, Στεφανάκης, Χαριτάκης, Νικηφόρος (87′ Δαφνομήλης), Βαρδιάμπασης, Χ. Πλαϊτης (83′ Κανελάκης), Σπανουδάκης (61′ Αντιασβίλι).

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ε. Κολυβάκης, Γεωργιουδάκης, Πενθερουδάκης (61′ Καραλής), Ν. Κολυβάκης, Τσαπόκου (46′ Ανυφαντάκης), Τσόλας, Γερωνυμάκης, Ι.Π. Γαλερός (67′ Μανουσάκης), Μάνσε, Σκουλούδης, Κοσμίδης (73′ Κασιάρας).

Προηγούμενο άρθροΝα βγάλει αντίδραση θέλει ο ΟΦΑ στο Πέραμα
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς του ΟΦΑ στο Πέραμα