“Νέο” Κρητικό “αίμα” στον ΟΠΕΡ

Στην ανακοίνωση της πρώτης της μεταγραφής προχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας η διοίκηση του ΟΠΕ Ρεθύμνου, εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας μια ταλαντούχα αθλήτρια.

Ο λόγος για την Κρητικιά κεντρικό Χριστίνα Καλογριδάκη, η οποία βεβαίως και έχει παραστάσεις και από την Α1 Εθνική κατηγορία και σε υψηλό επίπεδο, αφού πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Κηφισιάς. Η Καλογριδάκη είναι 21 ετών και σίγουρα αποτελεί από τις ελπίδες του αθλήματος της χώρας μας, έχοντας περάσει από όλες τις Εθνικές ομάδες μικρών κατηγοριών με παρουσία ακόμη σε ΖΑΟΝ και Κερατέα.

Με την προσθήκη της Καλογριδάκη, ο ΟΠΕΡ ουσιαστικά καλύπτει το κενό της Σαλούστρου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το Κρητικό στοιχείο στην ομάδα. Με την απόκτηση της Καλογριδάκη, η Ρεθυμνιώτικη ομάδα συνεχίζει να υλοποιεί τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς, που θα την βρει να αγωνίζεται για δεύτερη σερί χρονιά στην Α1, αλλά θα έχει παράλληλα και την παρθενική συμμετοχή της στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Το Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.Ρ. είναι  στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την μεταγραφή της Αθλήτριας Καλογριδάκη Χριστίνας, από τον Ηρακλή Κηφισιάς.
Η αθλήτρια μας γεννήθηκε το 1992 έχει ύψους 1,84 και αγωνίζεται  στην θέση 3 (κεντρική). Εκτός από τον Ηρακλή Κηφισιάς έχει αγωνιστεί στον ΖΑΟΝ, και στον Γ.Σ. Κερατέας. Ο Ο.ΠΕ.Ρ. ευχαριστεί τον Ηρακλή Κηφισιάς για την συνεργασία», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, για την συνεργασία της με την Καλογριδάκη.

ΠΗΓΗ: http://www.goodnet.gr

Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Κισσαμικός
Επόμενο άρθρο2η θέση στο Open της Βάρης για την Δηλαβέρη