Μουδιασμένο ξεκίνημα για τον Ο.Φ.Α

Με το αριστερό μπήκε στη σεζόν ο Ο.Φ Αρμένων καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γνωρίσαμε την ήττα από τον Τάλω Μελιδονίου. Το σκορ άνοιξε από νωρίς για τον Τάλω μόλις στο 7′ μετά από κόρνερ και αδράνεια στο πρώτο δοκάρι άθελα του ο Ιάσονας Σκουλούδης την έσπρωξε στα δίχτυα της ομάδας μας. Η ομάδας μόλις πήγε να βρει τον ρυθμό μένει με παίκτη λιγότερο μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Κοσμίδης στο μισάωρο, στο 36 παρά το αριθμητικό μειονέκτημα κυκλοφορούμε πολύ ωραία την μπάλα από τα αριστερά βγαίνει η σέντρα αλλά για λίγα εκατοστά δεν μπορεί να βρει την μπάλα ο Κολυβάκης και να την στείλει στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τάλως βγαίνει στην αντεπίθεση και με μια κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Χαριτάκη ο οποίος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 43′ ο ομάδα μας κερδίζει φάουλ έξω από την περιοχή διώχνει η άμυνα του Μελιδονίου και στην αντεπίθεση ο Σωπασής Ε. διαμορφώνει το 0-3 και με αυτό το σκορ θα πάμε στην ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με την ομάδα μας να δέχεται γκολ δύο λεπτά μετά την έναρξη με τον Παπαδομανωλάκη μετά από ασίστ του Σωπασή. Στο 52′ έρχεται κ ο Μπαιριαμάι να προσθέσει το όνομα του στον πίνακα τους σκορ. Στο 55′ τα προβλήματα αυξήθηκαν για την ομάδα μας καθώς ο Φίτσιος ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι και αναγκάστηκε να βγει, την θέση του πήρε ο Τσιχλής. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 60′ θα δεχτούμε και δεύτερη κόκκινη κάρτα μετά από φάουλ του Κολυβάκη ο οποίος αφήνει την ομάδα με εννιά παίκτες. Πράγμα που εκμεταλλεύτηκε ο Τάλως καθώς συνέχισε να σκοράρει με τον Ψωμά ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα μετά από την ασταθή επέμβαση του Σκουλούδη, και τον Χαριτάκη στο 86′ να διπλασιάζει τα τέρματα του.

Η ομάδα μας στην δεύτερη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Ψηλορείτη στον Φουρφουρά στις 16/10.

‌Ο.Φ.Α (Μιχάλης Τριχάκης) Ι. Σκουλούδης, Σ. Βαβουράκης (Β. Δραμιτινός 86′), Γ. Γιαπετζάκης, Ν. Κολυβάκης, Γ. Γασπαράκης, Η. Τριχάκης, Β. Τσόλας (Α. Κόντη 86′), Τ. Μίκα( Μ. Έρλιντ 38′), Δ. Φίτσιος (Μ. Τσιχλής 55′), Χ. Κοσμίδης, Κολυβάκης Ι (Γ. Βογιατζάκης 45′).

Τάλως Μελιδονίου (Τζαγκαράκης Λ. ): Σ. Βογιατζάκη (Μ.Κανακάκης 86′), Ε. Σωπασής,Ν. Βασσάκης, I. Μαρής (Ψωμάς Αχ. 55′), Δ. Κλειδής, Μπαιριαμάι, Μ.Παπαδομανωλάκης (Γ. Μπρέγκασι 55′), Γ. Χαριτάκης, Γ. Σταρρας, Σ. Σκαράκης. Κουκλάκης 45′).

 

 

Αυτό που αναγράφεται στην φανέλα μας ” ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΙΣΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ” το πρεσβεύουμε σαν ομάδα.

Προηγούμενο άρθροΕυχές του Ο.Φ.Α για καλή ποδοσφαιρική χρονιά
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία του Ο.Φ Αρμένων προς Ε.Π.Σ.Ρ και διαιτητές