Διαμαρτυρία του Ο.Φ Αρμένων προς Ε.Π.Σ.Ρ και διαιτητές

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε το πρωτάθλημα διεξάγεται επί ίσοις όροις; γιατί ρωτάμε; Ο διαιτητής Σαρρής έκανε παρατήρηση στο πέμπτο λεπτό στον παρατηρητή του αγώνα κύριο Μακρουλιδάκη Νικόλαο για την μη χρήση μάσκας στους πάγκους των δύο ομάδων ορθώς. Ο πάγκος του Ο.Φ Αρμένων συμμορφώθηκε άμεσα και εντός δύο λεπτών άπαντες φορούσαν τις μάσκες τους. Ο πάγκος της αντίπαλης ομάδας δεν έβαλε ποτέ τις μάσκες τους αντ ‘αυτου ο παρατηρητής του αγώνα κύριος Μακρουλιδάκης Νικόλαος έκανε παρατήρηση στον πάγκο της ομάδας μας. Και ρωτάμε αυτό είναι αυτό το πρωτάθλημα που θέλουμε; Αυτοί είναι οι αξιωματούχοι που θα συμπεριφέρονται 50-50 στα σωματεία; Αν αυτό είναι σωστό, να μας απαντήσετε.

Δεύτερο ερώτημα προς τους διαιτητές. Πώς πετυχαίνεται το υγειονομικό πρωτόκολλο με το να μην ελέγχονται καν τα πιστοποιητικά που προσκομίζουν οι ομάδες; Αλλα απλώς σε μια κόλλα Α4 που είναι γραμμένοι οι παίκτες και θερμομετρημένοι να γράφουμε δίπλα ότι έχουν κάνει self test, rapid test, αν είναι εμβολιασμένοι ή αν έχουν νοσήσει;  Θα πρέπει με εφαρμογή στο κινητό από τον gov.gr να έχουν το σκάνερ και να ελέγχουν την ορθότητα των πιστοποιητικών, έτσι πιστεύουμε ότι είναι ορθώς. Διαφορετικά με τον τρόπο που λειτουργούν δε χρειάζεται κάποιος να κάνει τεστ που δεν είναι εμβολιασμένος αλλά σε ένα απλό χαρτί να γράφει ότι έχει κάνει τεστ και αυτό να περνάει. Αυτό όμως δεν είναι σωστή αντιμετώπιση γιατί θα υπάρχουν μαϊμού πιστοποιητικά.

Πάντα θα είμαστε εδώ με τα ερωτήματα μας και τις παρατηρήσεις μας για το καλό του ποδοσφαίρου οσο ρομαντικό και να φαίνεται για κάποιους. Και θα παραμείνουμε ρομαντικoί  για το καλό του ποδοσφαίρου.

Προηγούμενο άρθροΜουδιασμένο ξεκίνημα για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΟ Ο.Φ.Α επικροτεί την ενέργεια του ποδοσφαιριστή Γεώργιου Σωπασή