Μια ανάσα από τον Τζάστιν Χαρτ

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Αμερικανό Τζάστιν Χαρτ είναι το Ρέθυμνο Aegean. Οι Ρεθυμνιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συνομιλίες με τον ύψους 1.95 γκαρντ, ο οποίος μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως και ως σμολ φόργουορντ. Ο Χαρτ -εάν κι εφόσον κλείσει- θα αποτελέσει τον άνθρωπο που θα αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Μαρκ Κάρτερ. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είχε απασχολήσει το Ρέθυμνο και την περσινή χρονιά. Ο 23χρονος είναι απόφοιτος του κολλεγίου της Τούλσα. Αυτή βέβαια, δεν θα είναι πρώτη του ευρωπαϊκή εμπειρία. Το 2011 πέρασε από τη Βαρέζε αφήνοντας καλές εντυπώσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα. Τότε, είχε έρθει ως ρουκι. Αμέσως μετά πήγε στο Βέλγιο για να αγωνιστεί στην Χαϊμάντ. Γρήγορα επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί την τελευταία χρόνια στην Ναϊόβα Ένερτζι.
Ο Χαρτ σε 42 ματς αγωνίστηκε μ.ο. 26 λεπτά σημειώνοντας 12,5 π. με 43% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα, 80% βολές και 2,5 ριμπάουντ.

Για τριετές συμβόλαιο ο Κουάμε

Στο μεταξύ ο Αλεξάντερ Κουάμε αφήνει καλές εντυπώσεις. Ο 22χρονος φόργουορντ προπονείται καθημερινά στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» και το Σάββατο δεν αποκλείεται να πει το «ναι» ο Θανάσης Γιαπλές, προκειμένου ο Κουάμε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Μαζί με τον Κουάμε προπόνηση κάνουν και παίκτες που δεν έχουν βρει ομάδα έως σήμερα, όπως είναι ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

ΠΗΓΗ: http://www.rethnea.gr

Προηγούμενο άρθροΠαίρνει Γκονζάλες η Επισκοπή
Επόμενο άρθροΠρώτη γεύση για το ΝΕΟ Εργοτέλη