Με χορούς και τραγούδια έκλεισαν τα φετινά «Αρμένεια»

Με άκρως επιτυχημένο τρόπο έκλεισαν τα φετινά «Αρμένεια», μια σειρά εκδηλώσεων που κράτησαν απο τις τις 31/07 έως και τις 06/08, δείχνωντας ότι έχουν γίνει πλέον θεσμός και γιορτάζοντας έτσι τα 39 χρόνια ζωής των εκδηλώσεων.

Θυμίζουμε ότι διεξαχθήκαν από τον Όμιλο Φιλάθλων Αρμένων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρμένων μαζί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης -Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου-Τμήμα Αθλητισμού.

Μικροί-ες και μεγάλοι-ες πήραν μέρος σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, με παιχνίδια όπως το Σκάκι, το Πινγκ Πονγκ και η Πρέφα, την «Ποδηλατοβόλτα», τις δρομικές αποστάσεις 2.000m(παιδικός), 5.000m Αρμένειος Δρόμος(Ανδρών- Γυναικών) τα 10.000m Βαγγέλης Γιακουμάκης (Ανδρών-Γυναικών), την παιδική θεατρική παράσταση από τον Δήμο Ρεθύμνου «Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή Κανέλα» της Μαρίας Βαρδάκα και τις αναμετρήσεις ταχύτητας, όπως η Ρίψη Ακοντίου Nerf Vortex και οι Τσουβαλοδρομίες. Υπήρχαν και διάφορες πολιτιστικές δράσεις όπως οι «Γεύσεις του Κόσμου» που αποτελούνταν από φαγητά και εδέσματα απο μετανάστες αλλά και ντόπιους πολίτες.

 Η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων ήταν χθες, Κυριακή 6 Αυγούστου, και ολοκληρώθηκε με παραδοσιακό κρητικό πανηγύρι απο το συγκρότημα του Βαγγέλη Κιμιωνή, ο οποίος ξεσήκωσε όλους όσους βρέθηκαν εκεί, κλείνοντας όμορφα το 7ημερο των εκδηλώσεων και ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου όπου θα γιορταστούν τα 40 χρόνια του θεσμού των «Αρμένειων».

Προηγούμενο άρθροΜε διασκέδαση, υψηλή συμμετοχή και τον αγώνα παλαιμάχων έκλεισε η 6η μέρα των «Αρμένειων»
Επόμενο άρθροΟι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής λαχειοφόρας κλήρωσης