Με διασκέδαση, υψηλή συμμετοχή και τον αγώνα παλαιμάχων έκλεισε η 6η μέρα των «Αρμένειων»

Για άλλη μια μέρα τα «Αρμένεια» διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία αφού χθες, Σάββατο 5 Αυγούστου στο γήπεδο των Αρμένων πραγματοποιήθηκε η 6η μέρα των εκδηλώσεων όπου και αγωνίστηκαν μαθητές και μαθήτριες σε αναμετρήσεις ταχύτητας, Ρίψης Ακοντίου Nerf Vortex και Τσουβαλοδρομίες. 

Η συμμετοχή κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα αφού κοντά στα 130 παιδιά πήραν μέρος και έδειξαν να ευχαριστιούνται όλες τις αναμετρήσεις. Μάλιστα κάποια από αυτά τα πήγαν εξαιρετικά καλά, δείχνοντας ότι μπορεί να έχουν ένα λαμπρό μέλλον στον αθλητισμό.

Βέβαια τη δόξα των παιδιών ζήλεψαν και οι μεγάλοι και έτσι πήραν μέρος στις Τσουβαλοδρομίες και οι ενήλικες, νιώθοντας και αυτοί έστω και για λίγο σαν μικρά παιδιά. Στη συνέχεια της ημέρας πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαιμάχων-Νέων.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων και θα γιορταστεί με ένα κρητικό πανηγύρι, με το συγκρότημα του Βαγγέλη Κιμιωνή, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα ξεσηκώσει τον κόσμο και θα απογειώσει τη διασκέδαση στα ύψη.

Προηγούμενο άρθροΦαγητά από όλο τον κόσμο είχε η 5η μέρα των «Αρμένειων»
Επόμενο άρθροΜε χορούς και τραγούδια έκλεισαν τα φετινά «Αρμένεια»