Με το δεξί ο Ο.Φ.Α απέναντι στο Σπήλι

Σήμερα το μεσημέρι ο Ο.Φ.Α φιλοξένησε το Σπήλι στην αυλαία του πρωταθλήματος, έπειτα από πολλές ημέρες καθυστέρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ο.Φ.Α παρουσιάστηκε πολύ διαβασμένη, κλείνοντας σωστά τους χώρους, κρατώντας την μπάλα και δημιουργώντας προϋποθέσεις για να απειλήσει. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε έπειτα από τρομερή απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Καργάκη, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα του Σπηλίου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με διαγώνιες μπαλιές χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν. Ο Ο.Φ.Α βρήκε χώρους και μετά από όμορφη σέντρα του Ταρε ο Βογιατζάκης Γ. σκόραρε με κεφαλιά και έβαλε τον Ο.Φ.Α μπροστά με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ο.Φ.Α μπήκε λίγο μουδιασμένα και οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν το χώρο του κέντρου και μετά από μια στημένη φάση, κατάφεραν να σκοράρουν με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή από τον Σταρρά. Στη συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι παρά την πίεση κατάφεραν να  ισορροπήσουν το παιχνίδι και σκόραραν ξανά, έπειτα από μια εξαιρετική ενέργεια του Καργάκη. Με το σκορ στο 3-1 οι φιλοξενούμενοι έκαναν μερικές προσπάθειες να μειώσουν στο σκορ, όμως η αμυντική λειτουργία των Αρμένων λειτούργησε πολύ καλά και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους. Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Ο.Φ.Α έβαλε τέλος όταν ο Βογιατζάκης Γ. βρέθηκε μέσα στην περιοχή και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα διαμόρφωσε το τελικό σκορ 4-1.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον Ο.Φ.Α αγκαλιά με μια νίκη πολύ σημαντική, καθώς ξεκινά την χρονιά με το δεξί αλλά ταυτόχρονα με μια πολλή καλή εμφάνιση.

Συνθέσεις

Ο.Φ.Α (Νικηφόρος Στέλιος)

Κολυβάκης Ε., Κολυβάκης Ι., Γασπαράκης, Βογιατζάκης Α., Φίτσιος, Κοσμίδης, Μάντσε, Καργάκης, Ταρε, Μοσχονάς, Βογιατζάκης Γ.

Αγωνίστηκαν: Σανιδάς, Κοπάσης, Κολυβάκης Ν.

Α Ο Σπηλίου (Παπαδάκης Χαράλαμπος – Δελήμπασης Χαρίδημος

Τσιριτας, Μπινιας, Καμπουρακης, Κουνδουρακης, Κοκονας, Γασπαράκης, Σπυριδάκης, Dimitrov, Βαβουρακης, Παπαδογιαννακης, Σειραγακης

Αγωνίστηκαν: Σταρρας, Κλειδης, Βαβουρακης, Κοκονας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΦιλική νίκη με 4-2 για τον Ο.Φ.Α
Επόμενο άρθροΤελευταία μεταγραφική κίνηση για τον Ο.Φ.Α