Με το αριστερό μπήκε ο ΟΦΑ στο νέο πρωτάθλημα (ήττα 0-2 από ΕΑΠ)

Στις λεπτομέρειες ουσιαστικά κρίθηκε το ματς του ΟΦΑ με την ΕΑΠ με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 2-0 στο γήπεδο Αρμένων χάρη σε ένα πέναλτι από μια δύσκολη φάση και σε ένα γκολ που προήλθε από λάθος της άμυνας. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.

Η ομάδα μας ήταν αρκετά καλά στημένη σχεδόν σε όλο το ματς όμως ένα γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους και άλλο ένα στις αρχές του β’ ημιχρόνου έκριναν τον νικητή. Η πρώτη καλή στιγμή για τους “κόκκινους” ήταν στο 18′ μια σέντρα του Κολυβάκη από αριστερά με τον γκολκίπερ της ΕΑΠ να διώχνει μπροστά από τον Βογιατζάκη με γροθιές.

Πολύ κοντά στο γκολ φτάσαμε στο 40′ όταν ο “κεραυνός” που επιχείρησε ο Τσόλας τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με τον Βογιατζάκη στην επαναφορά να κάνει “τσαφ” και να μην καταφέρνει να πλασάρει από πλεονεκτική θέση. Στο 45′ ο Χατζηκωνσταντίνου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Πενθερουδάκη σε μια δύσκολη φάση με τον διαιτητή κ. Γρύλλη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον Μαυρή να είναι εύστοχος από τα έντεκα βήματα για το 0-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη στην πρώτη καλή στιγμή μετά από λάθος διώξιμο του Κασιάρα ο Αλεξανδρόπουλος μπήκε στην περιοχή και παρά την πίεση πλάσαρε ψύχραιμα από πλάγια θέση για το 0-2. Οι παίκτες του Σήφη Μανωλούδη προσπάθησαν να αντιδράσουν με τον ρυθμό να πέφτει πάντως και στο 75′ το σουτ του Κολυβάκη από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Βασαδάκης από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Σαμιώτη και ένα λεπτό αργότερα ο Τζαγκαράκης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα με την ΕΑΠ να μένει με δέκα παίκτες.

Η ομάδα μας ανέβασε την πίεση για να μπει στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος  με τον Τσόλα στο 79′ με ψηλοκρεμαστό σουτ να “τραντάζει” το οριζόντιο δοκάρι και τελευταία καλή στιγμή ήταν μια κεφαλιά του Κασιάρα στο 88′ που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της ΕΑΠ με τους κιτρινόμαυρους να κρατάνε την νίκη.

ΟΦ Αρμένων (Σήφης Μανωλούδης): Ε. Κολυβάκης, Κριτσιώτης, Γεωργιουδάκης, Κασιάρας, Πενθερουδάκης (46′ Ανυφαντάκης), Γερωνυμάκης (63′ Βαρδουνιώτης), Τσόλας, Σκουλούδης (46′ Βασαδάκης), Γ. Βογιατζάκης (87′ Πολιτάκης), Μάνσε, Ν. Κολυβάκης.

ΕΑΠ (Φίλιππος Μουρτζανός): Σαμιώτης, Πολύχρονος, Χατζηκωνσταντίνου, Λαδιανός (87′ Λελεδάκης), Μαυρής, Σκαλιδάκης (75′ Αποστολάκης), Βάρδας, Τζαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος (90′ Χαροκόπος), Δ. Κωστόπουλος, Τσιλιμπάρης-Μακ.

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο τη νίκη ο ΟΦΑ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με ΕΑΠ
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από το ματς της πρεμιέρας με την ΕΑΠ