Με στόχο τη νίκη ο ΟΦΑ στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με ΕΑΠ

Με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΕΑΠ αύριο το απόγευμα για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΡ.

Άπαντες στο στρατόπεδο του ΟΦΑ είναι αποφασισμένοι να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί και να ξεκινήσουν με το δεξί στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Η μοναδική ανησυχία για τον τεχνικό της ομάδας Σήφη Μανωλούδη είναι η αμφίβολη συμμετοχή του νεαρού Γιάννη Γαλερού του Παντελή με τον επιθετικό των “κόκκινων” στην τελευταία προπόνηση να υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο του ποδιού του αλλά να δίνει κανονικά το παρών στην αποστολή για την αναμέτρηση με την συμμετοχή του να αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Απόντες θα είναι οι ανέτοιμοι Νιολάκης και Τσαπόκου και οι τραυματίες Μανουσάκης, Καραλής, Λεονάρντο και Μαλετσάς με τον τελευταίο να έχει αφαιρέσει τον επίδεσμο και να αναμένεται σύμφωνα με τους γιατρούς να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα. Τέλος απών λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα είναι και ο Κοσμίδης.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση με την ΕΑΠ είναι οι:

Μενιουδάκης, Ε. Κολυβάκης, Ι.Ε. Γαλερός, Πενθερουδάκης, Πολιτάκης, Ανυφαντάκης, Κριτσιώτης, Βαρδουνιώτης, Κασιάρας, Σκουλούδης, Γερωνυμάκης, Τσόλας, Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Μάνσε, Βασαδάκης, Πούλαϊ, Γεωργιουδάκης, Ι.Π. Γαλερός.

 

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΜε το αριστερό μπήκε ο ΟΦΑ στο νέο πρωτάθλημα (ήττα 0-2 από ΕΑΠ)