Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μέρα των “Αρμένειων”

Με την έκθεση παλαιών ποδηλάτων και την ποδολατοβόλτα ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα των “Αρμένειων ” με τη συμμετοχή αλλά και την οργάνωση να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. 

Συγκεκριμένα από τις 18:00 ξεκίνησαν να μαζεύονται στην πλατεία των Αρμένων πολλοί αθλητές και αθλήτριες με τα ποδήλατα τους για την έκθεση παλαιών ποδηλάτων, με κάποια από αυτά να χαρακτηρίζονται αρκετά εντυπωσιακά και να μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων όσων βρισκόντουσαν εκεί.

Στη συνέχεια στις 19:00 ξεκίνησε η ποδηλατοβόλτα στην οποία συμμετείχαν 55 αθλητές -τριες, μικροί και μεγάλοι τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και κάνοντας μια ωραία βόλτα. 

Στο τέλος βραβεύθηκαν οι μεγαλύτεροι αθλητές με τα βραβεία να παίρνουν για τους άνδρες ο Κτιστάκης Γιώργος με το βραβεία να το παραδίνει ο πρόεδρος του ΟΦΑρμένων, Γιώργος Δρουδάκης, και στις γυναίκες το βραβείο παρέδωσε ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αρμένων, Ιωάννης Κολυβάκης στην Δρουδάκη Χαρίκλεια.

Τα «Αρμένεια»συνεχίζονται σήμερα και σειρά παίρνουν οι διαδρομές των 2.000m(παιδικός), 5.000m (Ανδρών- Γυναικών) και 10.000m Βαγγέλης Γιακουμάκης (Ανδρών-Γυναικών ). 

Η ώρα εκκίνησης θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 για τον παιδικό αγώνα και στις 19:05 για τους αγώνες των 5 και 10.000m. 

Υπεύθυνος Διοργάνωσης είναι ο Κος Σκουλούδης Ναπολέων Κιν. 6975907754

Όλες τις εκδηλώσεις θα τις καλύψει Γιατρός και ο Ελληνικό Ερυθρός Σταυρός Ν. Ρεθύμνης.

Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό με ευθύνη δική τους ή των γονέων τους, πριν από τους αγώνες. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζονται «τα Αρμένεια» με τους αγώνες δρόμου
Επόμενο άρθροΜε αγώνες δρόμου, βραβεύσεις και συγκίνηση τελείωσε η 3η μέρα των «Αρμένειων»