Με ταξίδι “αστραπή” ο Πρόεδρος του ΟΦΗ έκλεισε τον ZE EDUARDO!!!!

Χθες το βράδυ είχαμε ταξίδι “αστραπή” του προέδρου της ομάδας για μεταγραφικό σκοπό να φέρει στο Ηράκλειο τον ποδοσφαιριστή της Πάρμα με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο ,τον ΖΕ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ .Τελικά μετά απο δήλωση του κυρίου Πουλινάκη κατάφερε να πάρει το ΟΚ από τον παίκτη και από τον ατζέντη του και έτσι την φετινή αγωνιστική σαιζόν θα αγωνίζεται στον ΟΦΗ. 

Ο νεαρός Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στον άξονα προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά με την Πάντοβα στην Serie B όπου σε 33 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ ενώ έδωσε 3 ασίστ.

Ο Ζε Εντουάρντο είναι δεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Βραζιλίας και φιναλίστ στο Κόπα Αμέρικα του 2009 και του 2011

Να σημειωθεί ότι μάνατζερ του Ζε είναι ο διεθνούς φήμης , Μίνο Ραϊόλα,που έχει παίκτες όπως ο Ιμπαϊμοβιτς και με τον οποίο ο Μάνθος Πουλινάκης συναντήθηκε σήμερα και συμφώνησαν σε όλα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος θα βρίσκεται στο Ηράκλειο πιθανότατα και την Παρασκευή όπου αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και θα τεθεί στην διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

πηγη:http://www.athleticradio.gr

 

Προηγούμενο άρθρο“Ναυάγησε” του Μεϊτέ – κοιτάζει αλλού ο Εργοτέλης για στόπερ!
Επόμενο άρθροΚυκλοφόρησε η εκπτωτική κάρτα μέλους της Ο.Φ.ΑΡΜΕΝΩΝ