Με στόχο το πρώτο διπλό ο ΟΦΑ κόντρα στην ΕΑΠ αύριο (15.00)

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά και την επιβλητική νίκη κόντρα στον Ψηλορείτη ο ΟΦΑ θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του κόντρα στην πολύ υπολογίσιμη και φέτος ΕΑΠ στο γήπεδο Ατσιποπούλου για την 14η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣΡ ώστε να αυξήσει κι άλλο τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Η προετοιμασία της ομάδας κύλισε σαφώς πιο ομαλά κυρίως λόγω των καλύτερων καιρικών συνθηκών αλλά και της συμμετοχής περισσότερων παικτών που επέστρεψαν μετά τις διακοπές των εορτών.

Ο προπονητής των “κόκκινων” Μιχάλης Τριχάκης για ακόμη ένα ματς έχει συμπεριλάβει όλους τους παίκτες στην αποστολή για το αυριανό ματς ώστε να υπάρχει μια ομαδικότητα και συνοχή αλλά και να μπορέσουν όλοι οι παίκτες να αφομοιώσουν όσο γίνεται καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι την φιλοσοφία και τα θέλω του τεχνικού τους σε όλα τα ματς από το αυριανό και έπειτα.

Τα προβλήματα απουσιών για άλλο ένα ματς δεν λείπουν καθώς δεν υπολογίζονται οι ανέτοιμοι Λεονάρντο Λεσάϊ, Χάρης Βαρδουνιώτης που προέρχονται από σοβαρούς τραυματισμούς, ο Κώστας Βασαδάκης που έχει αρχίσει να επανέρχεται τις τελευταίες μέρες από την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε αλλά θα προφυλαχθεί για το επόμενο παιχνίδι και οι Γιάννης Γαλερός του Παντελή, Αποστόλης Κατάκης για προληπτικούς λόγους.

Δεν υπολογίζονται ακόμη για την 18άδα που θα ανακοινωθεί λίγη ώρα πριν το ματς ο Πέτρος Καραλής ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο Γιάννης Γερωνυμάκης που είναι τιμωρημένος μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με τον Ψηλορείτη. Στα ευχάριστα η συμμετοχή του Παναγιώτη Γασπαράκη στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων χωρίς πρόβλημα ώστε να υπολογίζεται για το ματς με τους “κιτρινόμαυρους” ενώ το ίδιο ισχύει για τους Εμιλιάνο Πούλαϊ και Χρήστο Τσαπόκου.

Προηγούμενο άρθροΟι διαιτητές στην 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΡ
Επόμενο άρθροΕίχε τις ευκαιρίες του έλειψε το γκολ, ήττα για ΟΦΑ από ΕΑΠ (3-0)