Είχε τις ευκαιρίες του έλειψε το γκολ, ήττα για ΟΦΑ από ΕΑΠ (3-0)

Για ακόμη ένα ματς η ομάδα μας είχε την εδαφική υπεροχή και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν κατόρθωσε να την μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από την ΕΑΠ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ (3-0) με τους γηπεδούχους να σκοράρουν από δύο στημένα και μια αντεπίθεση λίγο πριν το τέλος.

Οι “κιτρινόμαυροι” άνοιξαν το σκορ στην πρώτη ουσιαστικά επίσκεψη στα καρέ του Αποστολάκη όταν από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου και αδράνεια της άμυνας ο Ζότο με κοντινή κεφαλιά σκόραρε για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 9′ ο Τσόλας από πλεονεκτική θέση πλάσαρε μόλις άουτ ενώ στο 22′ από μπαλιά του Μάνσε ο Κολυβάκης πλάσαρε τον πάνω από τον Προβιά με τους αμυντικούς να διώχνουν πριν περάσει η μπάλα την γραμμή σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μάνσε πλάσαρε άουτ ενώ στο 28′ από συρτή σέντρα του Γεωργιουδάκη ο Κολυβάκης σκόραρε με τον α’ βοηθό κ. Φραγκιαδάκη να υποδεικνύει τον σκόρερ σε θέση οφ σάϊντ. Η ομάδα μας τέσσερα λεπτά αργότερα διαμαρτυρήθηκε έντονα καθώς στην προσπάθεια του Μάνσε η μπάλα βρήκε το χέρι του Τζαγκαράκη με τον διαιτητή να δείχνει παίζετε και στη συνέχεια της φάσης ο Μάνσε με νέο σουτ ανάγκασε τον Προβιά να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 38′ ο Μάνσε μετά από γύρισμα του Κολυβάκη δεν πρόλαβε τελευταία στιγμή να κάνει την προβολή και να σκοράρει ενώ οι παίκτες του Μιχάλη Τριχάκη είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος αλλά το σουτ του Βογιατζάκη στο 41′ και το φάουλ του Μάνσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη ο Γεωργιουδάκης στο 49′ απείλησε με φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας της ΕΑΠ μπλόκαρε για να έρθει το 2-0 από στημένη φάση και πάλι όταν από φάουλ του Στεφανάκη ο Σαμιώτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στην επόμενη φάση από κόρνερ του Κολυβάκη ο Βογιατζάκης δέχτηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή κ. Γρύλη να μην δείχνει την άσπρη βούλα.

Στο 60′ ο Τσόλας από κάθετη του Μάνσε πλάσαρε αλλά ο Προβιάς μπλόκαρε. Στη συνέχεια παρά την πίεση των “κόκκινων” ο ρυθμός έπεσε χωρίς την μεγάλη φάση με τους γηπεδούχους να κερδίζουν αμφισβητούμενο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Γεωργιουδάκη πάνω στον Ζότο αλλά ο ίδιος παίκτης που το κέρδισε να μην καταφέρνει να νικήσει τον Αποστολάκη ο ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το ματς κρίθηκε οριστικά στο 85′ όταν από μπαλιά του Τζαγκαράκη ο Μαυρής με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Κοσμίδη να διώξει πριν περάσει την γραμμή. Τελευταία καλή προσπάθεια για την ομάδα μας ήταν στο 90′ αλλά το σουτ του Κολυβάκη κατέληξε λίγο άουτ.

Στα δυσάρεστα για την ομάδα μας ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου Σκουλούδη ο οποίος σε μαρκάρισμα που δέχτηκε δεν πάτησε καλά με αποτέλεσμα να “γυρίσει” ο αστράγαλος του δεξιού του ποδιού και μετά από υπόδειξη του γιατρού του αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη κάταγμα περόνης και αναμένεται να απουσιάσει για αρκετό καιρό από τις υποχρεώσεις της ομάδας με την επόμενη αναμέτρηση να είναι πολύ δύσκολη καθώς η ομάδα μας υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αστέρα Ρεθύμνου το ερχόμενο Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 15.00 στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς (το αμέσως επόμενο είναι κόντρα στην Επισκοπή 2010).

ΕΑΠ (Φίλιππος Μουρτζανός): Προβιάς, Λαδιανός, Τζαγκαράκης, Σαμιώτης, Μαυρής, Αλεξανδρόπουλος (87′ Μ. Πολυδώρου), Στεφανάκης, Βάρδας, Ζότο, Α. Πολυδώρου (68′ Σκαλιδάκης), Χατζηκωνσταντίνου.

ΟΦ Αρμένων (Μιχάλης Τριχάκης): Αποστολάκης, Γεωργιουδάκης, Κριτσιώτης (68′ Γασπαράκης), Πενθερουδάκης, Κοσμίδης, Εμιλιάνο, Τσόλας, Βογιατζάκης, Σκουλούδης (33′ λ.τ. Ανυφαντάκης), Μάνσε, Κολυβάκης.

Προηγούμενο άρθροΜε στόχο το πρώτο διπλό ο ΟΦΑ κόντρα στην ΕΑΠ αύριο (15.00)
Επόμενο άρθροΦωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση του ΟΦΑ με την ΕΑΠ