Με στόχο το διπλό στο Πέραμα ο ΟΦΑ για να ελπίζει.

Αποφασισμένοι και με καλή ψυχολογία είναι άπαντες στον ΟΦΑ ώστε να τα δώσουν όλα αυτή την τελευταία εβδομάδα του Πρωταθλήματος που θα κριθεί η παραμονή της ομάδας μας στην Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου. Αρχής γενομένης από την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την πολύ δυνατή Κάλυβο στο γήπεδο Περάματος για την 28η αγωνιστική.

Ο Γιώργος Κτιστάκης σε έξι παίκτες καθώς θα απουσιάσουν οι Βρόσγος, Κουρκουνάς που βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και αναμένεται να επιστρέψουν τις επόμενες μέρες, ο Βαβουράκης ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν θα δώσει το παρών όπως και ο Ρονάλντο Τζάρι ο οποίος έχει μεταβεί στο εξωτερικό.

Απών φυσικά θα είναι και ο Γιάννης Γερωνυμάκης ο οποίος είναι στην Ιταλία με την αποστολή της Μικτής Κ16 ΕΠΣΡ που συμμετέχει σε τουρνουά στην γειτονική χώρα αλλά και ο Κώστας Αποστολάκης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η αποστολή των “κόκκινων” αποτελείται από τους παρακάτω παίκτες: Ε. Κολυβάκης, Β. Μενιουδάκης, Γ. Βογιατζάκης, Ν. Κολυβάκης, Κοσμίδης, Κονδύλης, Φραγκάκης, Πολιτάκης, Αβντίαν, Μάνσε, Τσόλας, Τσακάλι, Λεκάκης, Καραλής, Γαλερός, Λεονάρντο, Ανυφαντάκης, Τσαχόκου, Σκουλούδης, Μαλετσάς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’ ΕΠΣΡ (28η)

Σάββατο 04/05/2019

Τάλως Μελιδονίου-Ποσειδώνας Γερανίου

ΝΕΑΡ-ΠΑΟ Αλφάς

Κάλυβος-ΟΦ Αρμένων

Κυριακή 05/05/2019

Αστέρας Περάματος-Σπήλι

Ψηλορείτης-Αστέρας Ρεθύμνου

Λιβάδια-Ερμής Ζωνιανών

Ρεθυμνιακός-Άρης Ρεθύμνου

ΕΑΠ-AEM

 

Προηγούμενο άρθροΘετική παρουσία της Ακαδημίας στο τουρνουά της Ιεράπετρας-Φιλική νίκη για τον ΟΦΑ
Επόμενο άρθροΣε 5’ στην επανάληψη κρίθηκε το ματς στο Πέραμα (ήττα 4-1)