Με στόχο την 3η νίκη στο πρωτάθλημα σήμερα (15.00) η ομάδα μας

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα θέλει η ομάδα μας σήμερα (15.00) με τον Τάλως Μελιδονίου στους Αρμένους, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Ρεθύμνου.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να το επιβεβαιώσει και στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην δυνατή ομάδα του Μελιδονίου, κατακτώντας την 3η νίκη της στο πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά στην αποστολή βρίσκεται το τελευταίο απόκτημα της ομάδας μας, Ιάκωβος Μαραγκουδάκης, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Στέλιο Κρασονικολάκη, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Επίσης, εκτός δεκαοκτάδας για το σημερινό παιχνίδι έμειναν ο τραυματίας Βερνάδος, αλλά και οι Κοκολάκης, Αβντία, Δραμιτινός, Τσακάλι και Μενιουδάκης.

Έτσι η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας μας Φίλιππος Μουρτζανός και θα στηριχθεί στο σημερινό ματς, αποτελείται από τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Δανδάλης, Κ. Αποστολάκης, Ν. Αποστολάκης, Γ. Βογιατζάκης, Α. Βογιατζάκης, Θεοδωράκης, Δ. Κλειδής, Κολυβάκης, Μάνσε, Παπαδάκης, Πετρογιαννάκης, Ι. Παπαδογιάννης, Τσόλας, Σηφακάκης, Γιαπεντζάκης, Μαραγκουδάκης, Καραγιώργης, Γασπαράκης.

Προηγούμενο άρθροΠρεμιέρα σήμερα για τους Νέους μας στο Ατσιπόπουλο
Επόμενο άρθροΔεύτερη σερί νίκη (2-0) για την ομάδα μας και 5η θέση